Bohemka se fotila na plakát

Slunečný den využili fotbalisté Bohemians nejen k tvrdé přípravě, ale také k fotografování na plakát a kalendář. Na trávníku vršovického stadionu se potulovalo více než třicet hráčů v dresech. Ale nehrál se žádný důležitý zápas - tři fotografové si postupně brali hráče, každý k jinému účelu. Nejdříve se fotografoval plakát mužstva - po všech příchodech, odchodech a dostavění tribuny mohl být konečně vyfotografován kompletní tým. Na focení dorazil i masér Vláďa Hric. "Už pomalu odhazuji berle a chystám se do práce," hlásil s úsměvem.

Bohemka se fotila na plakát

Fotografování trvalo více než hodinu. Kromě společné fotky na plakát, bylo na programu ještě focení po skupinkách na kalendář. V trenéra se tentokrát proměnil fotograf Jakub Ludvík, který uděloval hráčům pokyny. "Pánové, smějeme se přirozeně," byla jeho nejčastější poznámka. Při fotografování bylo veselo a každý se dočkal svého momentu slávy. "Potřebujeme ještě Marka Nikla pořádně nafotit," zněla prosba jednoho z fotografů, který má na starosti fotografie pro agentury. Marek Nikl, jako čerstvá posila z Norimberku, poutal největší pozornost.

Každý hráč se dočkal nové individuální fotografie, která bude využita na kartičky. Ty by měly být k dostání už na domácím utkání s Mostem. Stejně tak plakát, který bude v prodeji za 50 korun.