S příchodem Vaška Šulce začala kanonáda

Na Spartu Krč jsme přijeli v roli jasného favorita, což celou první půli nebylo vůbec poznat, když nám stejně starý soupeř pěkně zatápěl. Krč byla lepší ve všech ohledech a nás držel hlavně spolehlivý gólman. Nebýt jeho mohlo se jít do šaten za daleko nepříznivějšího stavu. Výsledek po půli 0:0 byl hodně milosrdný.

S příchodem Vaška Šulce začala kanonáda

Jenže fotbal se hraje na góly, my jsme Bohemka a máme Vaška Šulce. Ten o půli střídal a po pěti minutách na hřišti načal náš brankostroj. Po výtečném pasu Štěpána Vodrážky se Vašek poprvé řítil sám na gólmana a nemýlil se. Ve čtyřicáté už pelášil znovu, tentokrát však nezištně přihrál za obranou domácích rozběhnutému Járovi Kloučkovi a na toho už zívala jen prázdná kasa. Soupeř se ještě snažil s nepříznivým vývojem něco udělat, jenže to byla voda na mlýn pro našeho Marka Tomiče. Děr v obraně dokázal bravurně využít. Nejprve ve 43. minutě zachytil odražený balón v rohu velkého vápna, kličkou doslova nakrmil soupeřova beka a střelou na bližší tyč rozvlnil síť potřetí. V 50. minutě přehlavičkoval Vašek Šulc gólmana a Marko dorážel do prázdné branky a v 53. si vydudlal celý střed obrany a střelou k tyči dovršil svůj hattrick za deset minut!

Aby jste viděli, že to bylo utkání dvou různých poločasů, rozhodl jsem se zveřejnit statistiky z obou půlí.

SK Sparta Krč (r. 1997-98) – Bohemians 1905 C (r. 1997) 0:5 (0:0)
Branky:
35. Šulc, 40. Klouček, 43.+50.+53. Tomič

Sestava Bohemians 1905 C: Koudelka (53. Roshan) - Vodrážka, Brak, Brabenec, Skuček, Džunev, Puczok, Gábor (50. Prell), Tomič (57. Vardanyan), Šebesta (31. Šulc), Klouček, (46. Szabo), Šebesta

Statistika 1. půle
Sparta Krč: 3 střely na bránu, 4 střely mimo, 3 rohové kopy, 1 offside
Bohemians 1905 C: 1 střela na bránu

Statistika 2. půle
Sparta Krč: 1 střela mimo
Bohemians 1905 C: 6 střel na bránu, 4 střely mimo, 2 rohové kopy, 2 offsides

převzato z http://www.kenguru.cz