Utkání dvou poločasů

Zápas tohoto kola na hřišti TJ Kyje byl, vyjma prvních deseti minut druhé půle, jasnou záležitostí! Hlavní trenér, pan Kvapil, nechal tentokrát na lavičce pět es ze základní sestavy. Většina z nás rodičů – diváků proto očekávala naprosto opačný průběh zápasu, než ten, který jsme nakonec mohli vidět na hřišti.

Utkání dvou poločasů

Hráči, kteří dostali přednost v základu, totiž od samého začátku doslova jezdili po zadku, snad aby ukázali, co v nich je. Soupeři nedovolili ani jednu střelu na bránu a to, co načali v 11.minutě, s bravurou dokonali před koncem poločasu. Do šaten se šlo za stavu 0:3 pro hosty a bylo na co se těšit. Vždyť to ještě byli připravení naši nejlepší střelci.

Jenže ouha! Na začátku druhého dějství nastoupily „Naše Primadony“ a najednou bylo po fotbale! Alespoň z naší strany. Zato domácí stačili během prvních deseti minut třikrát nebezpečně zahrozit! Ještě, že zaúřadoval spolehlivý gólman a dvě ze tří šancí zlikvidoval.

To už se začal pod hrotem probouzet Destin Ondongo, postupně zásoboval naše hroty přihrávkami, leč mnohdy nepřesnými. Jedna se přesto ujala a po Šebestově zakončení bylo hotovo.


TJ Sokol Kyje (r. 1995/96) – Bohemians 1905 C (r. 1997) 1:4 (0:3)
Branky B.:
11. Gábor, 25. Skuček, 30. Hartl, 56. Šebesta

Sestava Bohemians 1905 C: Roshan (31. Koudelka) - Vodrážka, Brak, Brabenec, Puczok, Szabo, Gábor (36.Ondongo), Klouček, Procházka (26.Tomič), Hartl (31.Šebesta), Skuček (31. Šulc).

TJ Sokol Kyje: 3 střely na branku, 2 rohové kopy, 2 offsides
Bohemians 1905 C: 13 střel na branku, 10 střel mimo, 7 rohových kopů, 4 offsides

převzato z http://www.kenguru.cz