Fortuna Víkend šampiónů se hlásí

Tisíce fanoušků Bohemians vzpomínají na nádherné zážitky z lednového turnaje v Sazka Areně, který Bohemka senzačně vyhrála. Fortuna Víkend šampiónů otvírá své brány podruhé a Bohemka je znovu mezi pozvanou osmičkou týmů. Víkend 5. a 6. ledna 2008&nbsp;bude Sazka Arena patřit fotbalu a nejmodernější hala v Česku se znovu oblékne do zelenobílé barvy. Fanoušci Bohemians v loňském ročníku předvedli celé Evropě skvělou podporu svého týmu, stejnou šanci mají i letos. V pondělí 26. listopadu začne předprodej vstupenek v síti Sazka ticket, což je každý terminál Sazky po celé republice. Vstupenky k sezení stojí 160 nebo 190 Kč. pro fanoušky Bohemians jsou vyčleněny sektory 108 a 109, případně další.&nbsp;<span style="font-size: 10pt; font-family: 'tahoma','sans-serif'; color: black;">&nbsp;</span>

Fortuna Víkend šampiónů se hlásí

V přiložené fotogalerii můžete zavzpomínat na loňský ročník, který Bohemka senzačně vyhrála. Přijďte do Sazka Areny a zažijte znovu tu skvělou atmosféru zaplněné haly. V minulém roce slavil turnaj velký úspěch, fanoušci se tak znovu mohou těšit na špičková středoevropská mužstva. Jistá je účast mistra Gambrinus ligy AC Sparta Praha, účastníka Ligy mistrů SK Slavia Praha, slovenského mistra MŠK Žilina. Na turnaji se dále představí maďarský mistr VSC Debrecen vedený českým trenérem Miroslavem Beránkem. Další zahraniční kluby jsou v jednání.

 

Pravidla turnaje zůstávají stejná jako v loňské sezoně. Hraje se ve dvou skupinách po čtyřech týmech, systémem každý s každým na 2x15 minut. V sobotu se budou hrát zápasy ve skupinách, v neděli souboje o umístění. Rozdělení do skupin se bude losovat později.

 

Program turnaje:

1. den (sobota 5. ledna): 11:00 - 15:00 skupina A; 15:00 - 19:00 skupina B

2. den (neděle 6. ledna): utkání o 7. místo, 2x semifinále, utkání o 5 místo, utkání o 3. místo, finále.

Předpokládaný konec 2. dne v 16:00 se závěrečným vyhlášením