Kapitán zve na Fortuna Víkend šampionů

Kapitán Dalibor Slezák se dnes zúčastnil jako zástupce Bohemky tiskové konference k halovému turnaji Fortuna Víkend šampionů, který se uskuteční v pražské Sazka Areně ve dnech 5. a 6. ledna. Bohemka bude obhajovat prvenství z prvního ročníku. "Vítězství bylo pro Bohemku obrovskou reklamou, i díky němu získala nové fanoušky a obchodní partnery a nastartovala svou spanilou jarní cestu za postupem do Gambrinus ligy. Do druhého ročníku nemůžeme jít s jiným cílem než triumf obhájit. Turnaj v hale bude velmi vyrovnaný, nemá jasného favorita a pro nás hráče bude vítaným zpestřením tvrdé zimní přípravy."

Kapitán zve na Fortuna Víkend šampionů

Bohemka měla nabídku zúčastnit se podobných turnajů v Německu, ale především kvůli svým fanouškům dala přednost startu v Sazka Areně. "Naši fanoušci se v lednu ukázali prostřednictvím kanálu Eurosport v tom nejlepším světle celé Evropě a pevně věřím, že nás budou povzbuzovat i tentokrát," uvedl kapitán Slezák. Podle ředitele turnaje Zdeňka Langa jsou jisté přímé přenosy na ČT4 a pravděpobné i na Eurosportu 2.

Dalibor Slezák se na turnaj velmi těší, ale zároveň přiznává, že v jeho věku už pro něj pohyb v hale není úplně jednoduchý. "Klouby jsou opotřebované a člověk pak není tak obratný, jak by potřeboval. Nicméně pro naše mladé hráče bude klání plné soubojů, technických parádiček a spousty branek naprosto ideální příležitostí."

Bohemka se v sobotu v odpolední B skupině postupně utká se Spartou, slovenským Ružomberokem a Teplicemi. Druhou skupinu tvoří Žižkov, Slavia, Plzeň a Žilina.

Fanoušci Bohemians v loňském ročníku předvedli celé Evropě skvělou podporu svého týmu, stejnou šanci mají i letos. V pondělí 26. listopadu začal předprodej vstupenek v síti Sazka ticket, což je každý terminál Sazky po celé republice. Vstupenky k sezení stojí 160 nebo 190 Kč. pro fanoušky Bohemians jsou vyčleněny sektory 108 a 109, případně další.  

Přijďte do Sazka Areny a zažijte znovu tu skvělou atmosféru zaplněné haly. V minulém roce slavil turnaj velký úspěch, fanoušci se tak znovu mohou těšit na špičková československá mužstva. Manuál pro nákup vstupenek v online rezervačním systému Sazka Areny naleznete ZDE (ve formátu pro MS Word) nebo ZDE (ve formátu pro Adobe Reader).

Pravidla turnaje zůstávají stejná jako v loňské sezoně. Hraje se ve dvou skupinách po čtyřech týmech, systémem každý s každým na 2x15 minut. V sobotu se budou hrát zápasy ve skupinách, v neděli souboje o umístění.

Program turnaje:

Sobota 5.1.2008

Skupina A:
11:00 SK Slavia Praha – FK Viktoria Žižkov
11:40 FC Viktoria Plzeň – MŠK Žilina
12:20 FK Viktoria Žižkov – MŠK Žilina
13:00 SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň
13:40 FK Viktoria Žižkov – FC Viktoria Plzeň
14:20 SK Slavia Praha – MŠK Žilina

Skupina B:
15:00 AC Sparta Praha – Bohemians 1905

15:40 FK Teplice – MFK Ružomberok
16:20 MFK Ružomberok – Bohemians 1905
17:00 AC Sparta Praha – FK Teplice
17:40 AC Sparta Praha – MFK Ružomberok
18:20 Bohemians 1905 – FK Teplice

Neděle 6.1.2008

11:00 A4 – B4, zápas o sedmé místo
11:40 A1 – B2, 1. semifinále
12:20 B1 – A2, 2. semifinále
13:00 A3 – B3, zápas o páté místo
13:40 zápas o třetí místo
14:20 finále
14:55 slavnostní ceremoniál

Manuál pro nákup vstupenek v online rezervačním systému Sazka Areny (ve formátu pro Adobe Reader ZDE)