Přístup hráčů byl velmi dobrý, řekl Busta

V neděli Klokani vítěznou kanonádou zakončili základní skupinu Tipsport ligy. České Budějovice postavily druhou jedenáctku po sobotním přípravném utkání se Spartou, stejně tak Bohemka postavila jiné hráče než v sobotu se Slavií. Rozdíl v kvalitě byl ale velmi patrný. "Byl to horší zápas než v sobotu, byla tam hluchá místa, ale Budějovice jsme i tak jednoznačně přehráli. Potěšil mě přístup hráčů, jak na Tipsport lize, tak i v neděli ráno na Dragoun cupu," připomněl trenér Zbyněk Busta i třetí zápas tohoto víkendu, který Bohemka vyhrála nad Admirou 4:3.

Přístup hráčů byl velmi dobrý, řekl Busta

Bohemians 1905 jsou v čele skupiny Tipsport ligy, sesadit je ještě ve středu může Slavia. "Do utkání s Českými Budějovicemi jsme dobře vstoupili. Byly k vidění pěkné kombinace, ale místy naše hra vázla. S tímto víkendem jsem spokojen, myslím, že byly k vidění dobré výkony a zvyšující se konkurence v kádru se pozitivně projevuje na výkonu hráčů," dodal Busta.

V nejbližších dnech se bude jednat ještě o příchodu dvou hráčů, ve středu čeká na tým příprava od 11 hodin na Šeberově s Čáslaví. O den později pak větší část týmu odcestuje na týdenní soustředění do Portugalska.