Omluva fanouškům za výkon

Klokani v Českých Budějovicích zaostali za svými jarními výkony. Na jihu Čech podali velmi slabý výkon. „Fanouškům patří za výkon velká omluva. Přijelo jich do Českých Budějovic pět stovek, výborně povzbuzovali po většinu zápasu a kdyby fotbalisté podali alespoň z části takový výkon jako fanoušci v hledišti, tak bychom měli naději na úspěch. Celou situaci jsme řešili důraznými interními opatřeními,“ prohlásil Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians1905. „I díky ostatním výsledkům je stále boj o záchranu otevřený. Musíme bojovat a poprat se o ligu pro Bohemku,“ dodal.

Omluva fanouškům za výkon

Velké zklamání bylo patrné i na trenéru Zbyňku Bustovi. „Chápu skandování fanoušků Busta ven. Vůbec se jim nedivím, protože v Českých Budějovicích jsme podali špatný výkon, který vůbec nepřipomínal ligu. Zatímco v předchozích zápasech jsme z utkání odcházeli se vztyčenou hlavou, tentokrát jsme byli jasně horší. Nedokážu si to vysvětlit,“ řekl ihned po utkání trenér Bohemians 1905 a dodal. „Pokud by to mělo pomoci mužstvu, tak budu rezignovat na funkci trenéra.“

Během nedělního večera, pondělní noci a pondělí samotného vedení Bohemians společně s trenérem jednalo o vzniklé situaci. Bohemians jsou na posledním místě tabulky, mají před sebou dva klíčové duely s patnáctým Kladnem a čtrnáctým Mostem. Trenér Zbyněk Busta nabídl svou rezignaci.  „Nejednáme o odvolání trenéra. S koučem hledáme nejlepší možné řešení pro Bohemku. Není to jen o jeho osobě. Bohemka tři roky buduje tým, který má dlouhodobě úspěchy. Bohužel v této sezoně je Bohemka na chvostu tabulky, což se teoreticky předpokládalo, ale samozřejmě můžeme být lepší. Co může pomoci týmu? To je otázka, na kterou je v tuto chvíli hrozně těžké odpovědět“ řekl Lukáš Přibyl. „Budeme znovu jednat v úterý,“ dodává Přibyl.