Plán letní přípravy Bohemians 1905

Přípravu na novou sezónu začnou fotbalisté a nový realizační tým Bohemians 1905 v úterý 17. června. Hned následující den je čekají testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu. Nabírat fyzickou kondici tým odjede na šestidenní kondiční soustředění do Vrchlabí. Prvním herním testem pak bude dvojzápas s Hradcem Králové ve středu 2. července v Nymburce. O tři dny později se Bohemka zúčastní pro fanoušky atraktivního turnaje v Nové Včelnice, kde se utká se slovenským mistrem z Petržalky a s jedním týmem z dvojice České Budějovice a Liberec.

Plán letní přípravy Bohemians 1905

Ve středu 9. července se Bohemka poprvé představí v Ďolíčku, kde přivítá Dunajskou Stredu, nového účastníka slovenské nejvyšší soutěže. Potvrzen již je duel s Mladou Boleslaví v sobotu 12. června.

V pondělí 14. července se tým vydá do německého Pockau, kde stráví pět dní na herním soustředění, sehraje dva zápasy a jeden turnaj, soupeři budou upřesněni. Po návratu z Německa přiijede ve středu 23. července do Ďolíčku žižkovská Viktorka, v rámci večerního utkání by mělo dojít k představení nových dresů, v plánu je i další bohatý doprovodný program.

Během víkendu 26. a 27. července vstoupí Bohemka do nového ročníku Poháru ČMFS a o týden později načne druholigovou, doufejme úspěšnou, sezónu. Los druhé ligy proběhne na konci června, pokud bude Bohemka začínat doma, tak v neděli 3. srpna.

AKTUALIZOVANÝ HARMONOGRAM LETNÍ PŘÍPRAVY >>>