Tým odjel na soustředění do Vrchlabí

V neděli v devět ráno se sešli v Ďolíčku fotbalisté Bohemians, aby společně vyrazili na první soustředění. V okolí Smejkalovy boudy ve Vrchlabí budou nabírat fyzickou kondici. "Rád tuto fyzickou přípravu zpestřím, určitě vyrazíme na kola nebo zkusíme do přípravy vnést další zábavné prvky. Ale míče si příliš neužijeme," říká s úsměvem trenér Pavel Hoftych. Smejkalova bouda je tradiční destinací přípravy Bohemky, mužstvo sem jezdí v zimě i v létě. "Byl jsem tady s rodinou před dvěma týdny na víkend, abych si projel místní tratě a podíval se na možnosti," hlásí připravenost trenér Bohemians 1905.

Tým odjel na soustředění do Vrchlabí

Do Vrchlabí vyrazilo z Ďolíčku dvacet hráčů, odpoledne se k nim připojí i Vlastmil Karal, který vyrazil ráno z Hradce Králové a jeho příchod do Bohemians je velmi blízko. "V pondělí budeme dojednávat podmínky s Hradcem Králové. O Vlastu máme nadále zájem," řekl Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

Ve Vrchlabí tráví mužstvo týden. Po měsíční dovolené budou hráči nabírat fyzickou kondici na podzimní boje ve druhé lize. Ve středu 2. července pak na trenéry čeká zápasová premiéra na lavičce Bohemians v přípravném dvojutkání proti Hradci Králové. V Nymburce se Klokani dopoledne utkají s možným konkurentem v boji o postup. V sobotu 5. července pak Klokani vyrazí do Nové Včelnice na tradiční turnaj, kde budou mít určitě skvělou podporu fanoušků.