Začínají zápasy, o víkendu turnaj

Fanoušci Bohemians si znovu užijí zápasová dramata, i když zatím jen v přípravě. Poprvé pod vedením nových trenérů se mužstvo představí ve středu v Nymburce v rámci dvojzápasu s Hradcem Králové. První zápas se hraje od 10:30, druhý od 12:30. V obou zápasech nastoupí hráči A-týmu. V sobotu 5. července se Klokani představí na tradičním turnaji v Nové Včelnici. První zápas zde zelenobílí odehrají od 13 hodin proti Artmedii Bratislava.

Herní část přípravy přímo navazuje na kondiční. „Z počátku se obě fáze budou ještě prolínat. Trénujeme dvoufázově, ráno máme hřiště, odpoledne výběh,“ popisuje současnou tréninkovou náplň trenér Pavel Hoftych. Ve středu se proti Hradci Králové představí i hráči, kteří nejsou zatím součástí A-týmu, ale jsou na zkoušku. „Sbíráme informace o různých hráčích, uvidíme, zda je vyzkoušíme i v přípravě,“ naznačuje možnosti kouč Bohemians. Když chcete vidět Bohemku poprvé v akci, vypravte se ve středu do Nymburka.

Mnohem větší účast fanoušků se očekává v sobotu v Nové Včelnici. Tradiční turnaj má znovu kvalitní obsazení včetně Bohemky. 45. ročník fotbalového turnaje o pohár města Nová Včelnice se hraje na městském stadionu. Nová Včelnice je vzdálena 140 km od Prahy a leží nedaleko Jindřichova Hradce.

Nejvhodnější spojení je autobusem. Z Prahy Florence odjíždí spoj v 9:00, přestoupíte na nádraží v Humpolci a autobusem s odjezdem v 11:15 se dopravíte do Nové Včelnice, kam autobus přijíždí ve 12:05.

Nová Včelnice tradičně nabízí nejen fotbal. Pochutnat si můžete na výborných uzených makrelách a dalších laskominách. Výlet do Nové Včelnice se určitě vyplatí celé rodině.

TURNAJ V NOVÉ VČELNICI
Termín: sobota 5. července 2008
Místo: městský stadion Nová Včelnice
Pořadatel: oddíl kopané TJ Nová Včelnice

Účastníci:
 Artmedie Bratislava
 Slovan Liberec
 SK Dynamo České Budějovice
 Bohemians 1905
 
Časový pořad:
 11,30 - Liberec - SK ČB
 13,00 - Artmedie - Bohemians
 14,30 - exhibiční utkání
 16,00 - utkání o 3.místo
 17,15 - finále
 19,00 - zakončení, předání cen

Hrací doba:
 vyřazovací zápasy - 2x35 min.
 o umístění - 2x40 min.