O víkendu dva zápasy a hurá na soustředění

Ještě celý tento týden budou hráčit polykat dávky fyzicky náročných tréninků zaměřených na nabrání fyzické kondice. "Není to nic drastického. Jsem zastáncem průběžného nabírání fyzičky. Není to o tom, že v létě budeme od rána do večera běhat a pak si půl roku budeme jen kopat do balonu. Chci, abychom na tom pracovali průběžně, i když ten objem musí být v přípravě samozřejmě větší," říká trenér Pavel Hoftych. V následujících dnech si hráči užijí přeci jen více fotbalové zátěže. V sobotu se hraje v Bakově nad Jizerou proti Mladé Boleslavi, v neděli A-tým odjíždí do Německa na týdenní soustředění.

O víkendu dva zápasy a hurá na soustředění

V Německu si Klokani zahrají hned v neděli. Zelenobílí rozbalí kemp těsně za hranicemi, takže zápasy hrané v Pockau budou dostupné i pro fanoušky. Do Pockau je to z Prahy 144 km. V neděli od 17 hodin se v Pockau Bohemka utká s FSV Zwickau, ve středu 16. 7. na stejném místě od 18:00 změří Klokani síly s FC Sachsen Leipzig a v sobotu 19. 7. sehrají Bohemians turnaj v Auerbachu v oblasti Vogtland (severně od Aše). "V Německu nás čeká herní část proti celkům z nižších soutěží, abychom získali patřičné herní návyky. Po návratu nás pak prověří Viktorka Žižkov, což bude poslední příprava před mistrovskými zápasy," dodává Hoftych.

Po návratu z Německa se Bohemians střetnou v generálce na sezonu s Viktorií Žižkov. Utkání začne ve středu 23. července v 18 hodin v Ďolíčku a Bohemians se v něm představí v nových dresech. Následný víkend už Klokany čeká první mistrovský zápas v Poháru ČMFS proti vítězi duelu Česká Lípa - Ovčáry.