V sobotu hrajeme Wernesgrüner Cup

Příprava Bohemians probíhá v Německu podle plánu a její součástí je i sobotní turnaj v Auerbachu. V sobotu 19. července začíná turnaj na stadionu místního VFB ve 14 hodin a Bohemka zde sehraje dva zápasy. Klokany čeká hned první utkání turnaje proti Weidenu. Výkop je ve 14 hodin a pro fanoušky to je další možnost, jak shlédnout přípravu Bohemians, protože Auerbach se nachází jen kousek za hranicemi. Turnajem Bohemka zakončí pobyt v Německu, kde ji čeká ještě tuto středu přípravné utkání s Lipskem v Pockau od 18 hodin.

V sobotu hrajeme Wernesgrüner Cup

Sobotní turnaj sehrají svěřenci trenéra Hoftycha na hřišti VfB Auerbach. Turnaj se hraje v městečku Auerbach/ Vogtland (severně od Aše). V Německu je v blízkosti hranic ještě jedno město jménem Auerbach, ale nachází se jižně od Aše, další Auerbach je u Chemnitz. Cesta do Auerbachu/Vogtland je možná po dálnici přes Ústí a poté zpět na jih. Je delší, 285 km, ale dle plánovače tras rychlejší než cesta přes Chomutov, která měří 201 km.

Spolu s Bohemians budou na turnaji hrát ještě SpVgg Weiden a domácí VfB Auerbach. Turnaj se hraje systémem každý s každým, takže na Klokany čekají dva zápasy. Plánovaný konec turnaje je v 19 hodin. Bohemka uhradí všem fanouškům, kteří na turnaj dorazí případné vstupné. Po předložení vstupenky bude vstupné proplaceno na sekretariátu Bohemians v týdnu od 21. do 25. července. Bohemka děkuje faouškům za podporu i v přípravném období.