Dres Sleziho vydražen za 44 444 Kč!

První historická dražba na Virtuálním Ďolíčku skončila neuvěřitelným výsledkem. Originální dres Dalibora Slezáka z minulé sezony s podpisem byl během pětidenní dražby vydražen za nevídaných 44 444 Kč. Vyvolávací cena byla jen 500 Kč, ale již během prvního dne se částka vyšplhala přes deset tisíc. V pondělí v 18 hodin byl znám první vítěz. Stal se jím fanoušek pod přezdívkou MIK23, který zvítězil v dramatickém souboji v poslední den dražby. "Před všemi fanoušky se skláníme, je neuvěřitelné, co jsou schopni obětovat pro Bohemku. S vítězem jsme se již spojili a v nejbližších dnech dohodneme předání," říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Pravidla dražby se dozvíte o článek níže. <b>V úterý v 10:00 začíná dražba druhého dresu, tentokrát se jedná o dres Marka Nikla, ve kterém absolvoval podzimní část ligy s číslem 36.</b>

Dres Sleziho vydražen za 44 444 Kč!

Do dražby jdou čtyři dresy z loňské kolekce. První dražba skončila nad očekávání dobře. "Původně jsme předpokládali, že za dresy získáme přibližně deset tisíc korun a za tuto částku adoptuje klokana v pražské zoo tak, jak tomu bylo tradicí v minulých letech, kdy se fanoušci skládali na klokany. Tento záměr samozřejmě neupustíme, ale už nyní částka vysoko předčila naše očekávání, takže bychom vybrané peníze rádi věnovali na další dobročinné účely. Ty bychom chtěli upřesnit po vzájemné diskusi s fanoušky," dodává Lukáš Přibyl, ředitel klubu.

Dražby u konkurečních klubů nikdy neproběhly s takovým úspěchem jako nyní ta bohemácká. Zelenobílý národ opět dokázal, že je jedinečný svým nadšením a zápalem pro klub. "I takovéto činy posouvají Bohemku nad ostatní kluby a jsme rádi, že máme takové fanoušky. Věřím, že i další dražby skončí podobným úspěchem," dodává Přibyl. Na fanoušky ještě čekají dresy Marka Nikla, Pavla Lukáše a zlatý brankářský dres Radka Sňozíka. "Vzhledem k nabízeným částkám jsme se rozhodli, že dresy budou nejen s podpisem, ale také v celém kompletu s trenkami a stulpnami," upozorňuje Přibyl účastníky dražby.