Vstupenky si můžete tisknout doma

Nedělní zápas s Opavou bude zároveň testem pro nový vstupenkový systém na stadionu Bohemians. Klub plně přestoupil na síť řízenou Ticketstream s.r.o., což pro fanoušky skýtá mnohé výhody. „Více jsme měli pod kontrolou prodej a design permanentek. Vše může probíhat rychleji a máme systém více pod kontrolou. Zároveň se sjednotila databáze a nemělo by docházet k tomu, že na stejné místo byla vydána permanentka i vstupenka,“ řekl k tématu Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Nový systém skýtá i nové možnosti – vstupenky (e-tikety) na zápasy si teď můžete tisknout doma. „Stačí přijít s papírem z normální domácí tiskárny, na kterém je čárový kód vstupenky a naše čtečky zkontrolují, zda se jedná o originál,“ doplňuje Přibyl zajímavou novinku. V neděli při utkání bude probíhat i výměna e-voucherů za permanentky.

Vstupenky si můžete tisknout doma

Na stadion můžete vstoupit i se zaplaceným e-voucherem, protože čtečka identifikuje originální kód na papíru. Ihned za hlavním vchodem do Ďolíčku bude stánek s permanentkami, kde bude probíhat výměna. Když přijdete hlavním vchodem, ihned se dáte doleva a vedle pergoly na náměstíčku bude místo pro výměnu. V den zápasu nebude možné kupovat nové permanentky. Vstupenky na jednotlivé zápasy stojí méně než na ligu – tribuna A 130 Kč, tribuna B 90 Kč, tribuna C 110 Kč, tribuna D 110 Kč.

Pro vstupenky už nemusíte chodit na stadion ani do poboček sítě Ticketstream. „Vstupenku už si můžete vytisknout doma a místo v Ďolíčku máte jisté,“ dodává Přibyl. Pro klub to znamenalo určitou investici, která se ale brzy vrátí. „Je to pohodlnější pro lidi a systém je jednotný a je dobrým základem pro budoucí ticketingový systém. Nakoupili jsme čtečky, tiskárnu na permanentky, počítače do pokladen. Část z toho jsme řešili ve spolupráci s našimi reklamními partnery. V minulé sezoně jsme měli turnikety pronajaté. Za rok se nám vložená investice vrátí, protože bychom to jinak dali do pronájmu turniketů,“ popsal Přibyl ekonomickou stránku přechodu na nový systém. „V tuto chvíli nás to v přímých financích stálo přibližně sto tisíc korun.“

Pokud chcete mít v ruce originální vstupenku, stačí zajít do některé z poboček Ticketstreamu nebo na stadion Bohemians do fanshopu. Po celé republice tak jsou stovky míst, kde můžete získat vstupenku na utkání Bohemians 1905. „Cenově nejvýhodnější ale stále zůstávají permanentky, které se opět hojně prodávaly,“ dodává Přibyl.

Vstupenky se budou prodávat na všechny tribuny, do předprodeje nikdy nepůjde tribuna D za brankou u tramvaje. „Bude tam sektor hostů přibližně pro sto fanoušků, vedle tribuna přibližně pro čtyři stovky lidí. Vstupenky na tuto tribunu budou v prodeji jen těsně před zápasem, abychom zaručili všem příchozím vstupenky i přímo na stadionu. Zároveň na tuto tribunu budeme zvát při různých akcích děti nebo jiné organizované skupiny,“ doplnil Přibyl plány s tribunou D.

Většina hlavní tribuny je vyprodaná permanentkáři, místa jsou ještě v sektorech A1 a A5. Kotel (tribuna B) je ze dvou třetin k sezení, prostřední třetina je k stání. „Vstupenky na tuto tribunu jsou nejlevnější. Stojí devadesát korun, bude tady nejvíce lidí a část je k stání. To jsme zohlednili i v ceně,“ prohlásil Přibyl.

Pořiďte si vstupenky na Bohemku vždy včas. Síť Ticketstream vám nabízí kvalitní servis, který by měl pomoci každému fanouškovi dostat se bez problému do Ďolíčku. „Předem se omlouváme za možné drobné komplikace. Věříme, že brzy odstraníme všechny případné problémy a fanoušci vždy budou se svým místem na stadionu spokojeni,“ dodal ředitel klubu.