Souboj legend: Dukla - Bohemians

Pátek na Julisce proběhne očekávaný "souboj legend". Souboj dvou legendárních klubů, které vždy šířily dobré jméno československého fotbalu po celé Evropě. Souboj dvou klubů, které byly před zánikem a dokázaly se z toho oklepat. Každý po svém, ale teď jsou na cestě vzhůru. Souboj slavných klubů, na jejichž jméně chtěli vydělat i jiní. To vše spojuje Duklu a Bohemku. Po čtrnácti letech se spolu utkají v mistrovském zápase. "V Dukle jsem půl roku působil, ale teď se na zápas těším hlavně kvůli lidem. Juliska sice není takový kotel jako Ďolíček, ale i tady budeme mít domácí prostředí," prorokuje trenér Bohemians 1905 Pavel Hoftych. Souboj legend začíná v pátek v 19 hodin na Julisce.

Souboj legend: Dukla - Bohemians

Dukla v prvních dvou zápasech získala jediný bod, naopak Bohemka má ze dvou zápasů plný počet šesti bodů. "Dukla už musí bodovat, což na ní vytváří tlak. Toto utkání nemá favorita. My chceme uspět, ale proti zkušenému týmu Dukly to nebude rozhodně jednoduché," dodává Hoftych. "Přišli k nám známá jména, ale to neznamená okamžitý úspěch. Tým se musí sehrát, viděli jsme to v prvních dvou zápasech. Bohemka tady bude mít podporu diváků a navíc může hrát v pohodě, protože má šest bodů," říká Günter Bittengel, trenér Dukly.

Obě mužstva počítají i zraněné. "My nemůžeme počítat s Daliborem Slezákem, který má natažené vazy v koleni a bude nám určitě chybět. Jinak je mužstvo připraveno a jdeme se porvat o body," prohlásil kouč Bohemky. V dresu Dukly už by se mohl objevit Patrik Gedeon, který se dává zdravotně dohromady, ale jeho start je zatím nejistý.