V neděli do Ďolíčku - na kole, pěšky, autem

Dle předprodeje na nedělní zápas se Sokolovem se dá znovu očekávat návštěva mezi šesti a sedmi tisíci diváky. Ďolíček bude znovu zaplněn a kromě zápasu si můžete užít i tradičních lákadel. Brány stadionu i pokladny se otvírají dvě hodiny před výkopem, to znamená v 15 hodin. „Rozšiřujeme i kapacitu občerstvení, abychom uspokojili co nejvíce fanoušků. Během jednoho zápasu se na Bohemce vytočí přibližně padesát sudů s pivem, ale určitě to není maximum. Firma V4catering, která se o občerstvení stará, pracuje na neustálém zlepšování služeb,“ říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

V neděli do Ďolíčku - na kole, pěšky, autem

Na nedělní zápas můžete přijet i na kole, stadion v Ďolíčku je připraven. „Na žádost fanoušků jsme nejprve udělali cyklistické dresy v barvách Bohemky. V minulém týdnu jsme k hlavnímu vchodu instalovali i stojan na kola, aby fanoušci měli možnost odložit své dopravní prostředky,“ přibližuje ředitel klubu novinku na stadionu. Pokud přijedete na kole, budete vpuštěni do stadionu a hned vedle hlavního vchodu z Vršovické ulice a stánkem s občerstvením najdete stojan na kola. Klub doporučuje zajistit kolo vlastním zámkem.

Při utkání budou v prodeji vstupenky na hudební festival Zelená a bílá, který se koná v září. Již teď si můžete pořídit vstupenky a přijet se podívat do Lipnice nad Sázavou na festival plný hudby a kapel se zelenobílým srdcem.  Samozřejmě pokračuje prodej nových plakátů A-týmu a kartiček hráčů. Ve fanshopu jsou k dispozici nové dresy v několika variantách - čisté, s čísly hráčů i se sponzory.

Několik majitelů voucherů si je ještě nevyměnilo za permanentky. I tentokrát mají možnost. Vouchery se budou měnit před fanshopem u prodejního stolu. Zápas se Sokolovem začíná v 17 hodin a všichni fanoušci mohou znovu prožít krásné odpoledne v Ďolíčku. Snad bude i vítězné…