Kdo z marodů nastoupí ve Vítkovicích?

S jednodenním předstihem vyrazili fotbalisté Bohemians do Vítkovic. V pátek od půl páté je tady čeká důležitý souboj o druholigové body. „Vzhledem ke vzdálenosti a situaci na dálnici nechceme nic riskovat a jedeme den před utkáním,“ vysvětluje trenér Pavel Hoftych. V autobuse má téměř kompletní sestavu. Dlouhodobě chybí jen Ivan Hašek, ovšem i několik dalších hráčů má problémy. „Máme velké otazníky v sestavě, ale musíme se s tím vypořádat,“ říká Hoftych. Někteří z hráčů A-týmu se objeví i v sobotním zápase rezervy, která hraje od 10:15 s Chrudimí v Ďolíčku.

Kdo z marodů nastoupí ve Vítkovicích?

Brankář Radek Sňozík laboruje po zlomenině palce, už se s týmem zapojil do tréninku, ale na předzápasovém tréninku se do branky stavěl hlavně Jiří Havránek. Stejný otazník visí nad zkušenou dvojicí Slezák, Hartig. „Oba už trénují a uvidíme, jak budou k utkání připraveni,“ říká kouč. Poslední z navrátilců z marodky je Jan Moravec, který si před dvěma týdny poranil kotník. I nad jeho startem visí otazník. „Jediná jistota je, že bude chybět Ivan Hašek, u ostatních teprve uvidíme,“ dodává trenér Bohemky.

Vítkovice jsou zatím na posledním místě tabulky bez zisku jediného bodu, což je na první pohled pro Bohemku příznivé. „Mají nového trenéra, který vsadí na defenzivu. Budou dělat vše možné i nemožné, aby bodovali,“ říká s úsměvem Pavel Hoftych. „My tam ale chceme vyhrát,“ dodává jednoznačný cíl. Za Bohemkou se vydá přibližně stovka fanoušků, která i v tento nefotbalový čas a velkou vzdálenost obětuje den pro Bohemku.