Boj o první místo v sobotu v Čáslavi

V sobotu v 16:30 začíná očekávaný zápas druhé ligy, souboj o první místo. Vedoucí Čáslav hostí třetí tým tabulky Bohemians 1905. Klokani mají na první místo tříbodovou ztrátu mezi sobotní soupeře je v tabulce vtísněn ještě Třinec. "Utkání má samozřejmě náboj, jedeme na hřiště prvního mužstva, které letos překvapilo všechny. Kádr Čáslavi známe velmi dobře, můj asistent Pavel Medynský tam ještě nedávno působil," říká trenér Pavel Hoftych. Do Čáslavi se chystají i stovky fanoušků Bohemians, kteří budou mít vyhrazený sektor stejně jako při minulém zápase ve druhé lize. Vstupenky jsou ještě v prodeji v pátek ve fanshopu na stadionu Bohemians a nebo v sobotu přímo na stadionu. Do sektoru Bohemky bude v sobotu v prodeji přibližně ještě stovka vstupenek.

Boj o první místo v sobotu v Čáslavi

Z marodky už se na hřiště vrátil Dalibor Slezák, do hra už naskakuje i Lukáš Hartig, navíc v polovině týdne dorazily do Ďolíčku dvě posily ze Slovanu Bratislava. "Je z čeho vybírat, zdravotní problémy nás skoro nelimitují. Jen stále chybí Ivan Hašek, ale to je záležitost na celý podzim," říká kouč Hoftych. Bohemka po výborném startu čtyř vítězství teď čtyřikrát nevyhrála, ale stále se drží v popředí tabulky. Čáslav vstoupila do soutěže ještě lépe. Sice mám na svém kontě dvě porážky, ale zbývající zápasy vyhrála, ani jednou neremizovala. V posledním utkání prohrála v Karviné 1:3.

Tým vyjíždí do Čáslavi v sobotu po poledni, v útrobách stadionu Bohemky se vymění s ženskými reprezentacemi Česka a Anglie, které čeká v Ďolíčku předzápasový trénink před nedělním kvalifikačním utkáním. Klokani si s sebou do Čáslavi zabalí poprvé žlutočerné dresy, které pro tuto sezonu zvolili fanoušci. Čáslav hraje v modrobílých pruhovaných dresech, které se hodně podobají zelenobílé kolekci. "Třeba nám nové dresy přinesou štěstí," přeje si trenér Hoftych.