Rozhodněte o hráči utkání s Karvinou

Při utkání s MFK OKD Karviná, máte opět příležitost volit UMBRO hráče utkání. V prvním hlasovacím kole, které se odehrálo během minulého domácího utkání se Spartou B, jste zvolili hráčem utkání Honzu Morávka, kterému předal zbrusu novou cenu patron utkání Honza Rezek. <br /> <br /> Tuto neděli při zápase s Karvinou máte další příležitost zvolit svého favorita. Od 1. do 85. minuty zápasu můžete posílat své hlasy nejlepšímu hráči dle vašeho mínění. Hlasování probíhá pomocí zasílání krátkých textových zpráv, které jsou součástí tzv. „služeb SMS Premium“.

Rozhodněte o hráči utkání s Karvinou

Aktivace služeb SMS Premium se realizuje přes zaměstnance call-centra vašeho mobilního operátora. Pro aktivaci služby je nutné sdělit Vaše telefonní číslo spolu s číslem smlouvy. Pokud máte předplacenou kartu, stačí uvést pouze telefonní číslo SIM karty, kterou chcete pro služby SMS Premium aktivovat.

Pokud používáte některý z tarifů společnosti T- mobile, volejte na 4603 ze sítě T-Mobile nebo +420 603 603 603 z ostatních sítí. V případě, že používáte jakýkoliv tarif společnosti O2 volejte *11 (ze sítě O2) nebo 800 02 02 02 pro volání z jiné sítě (u běžných tarifů stačí uvést pouze Vaše telefonní číslo a operátor službu na požádání aktivuje). Zákazníci společnosti Vodafone mají službu SMS Premium aktivovanou automaticky. V případě blokace například firemních čísel, je třeba se domluvit s odpovědnou osobou ve Vaší firmě, která zajišťuje administraci smluv s mobilním operátorem.

Jak jsme již před minulým kolem avizovali, poměrná částka z výnosu za přijaté SMS jde na účet našeho klubu. Hlasujte proto pravidelně a vyjádřete tím podporu nejen svému oblíbenému hráči, ale i Vašemu klubu. Hlasující mají možnost získat zajímavé ceny od partnera soutěže společnosti UMBRO. V případě, že chcete volit UMBRO hráče utkání, posílejte SMS ve tvaru: BOH HRAC X (číslo hráče) na telefonní číslo 903 09 06. Cena jedné SMS je 6,- Kč včetně DPH. Za služby Premium SMS  odpovídá AGMO CZ, s.r.o., Na výsluní 201/13, Praha 10. Info: podpora@ka-tech.biz.