Posily poprvé v Ďolíčku

V neděli v 17 hodin vyběhnou Klokani k dalšímu domácímu zápasu ve vršovickém Ďolíčku. Po sérii remíz je jediný cíl vítězství. „Není čas na alibi. Chceme vyhrát, i když víme, že druhá liga je nesmírně vyrovnaná a i dosavadní průběh ukazuje, že každý může porazit každého,“ říká trenér Pavel Hoftych. Fanoušci Bohemians uvidí poprvé na domácím hřišti v akci dvě nové posily ze Slovanu Bratislava – obránce Ivana Janka a útočníka Azize Ibragimova. Janek byl nejlepším hráčem Bohemky v Čáslavi, Ibragimov patřil k nejlepším ve Fulneku. Teď se představí poprvé v Ďolíčku. „Na fanoušky se moc těším, i kvůli nim jsme tady,“ říká talentovaný obránce Ivan Janek.

Posily poprvé v Ďolíčku

Obě posily by měly nastoupit v základní sestavě, ve které bude určitě chybět dvojice potrestaných hráčů Dalibor Slezák a Petr Kunášek. Bohemka do zápasu s Čáslaví byla nejslušnějším mužstvem druhé ligy bez jediné červené karty. Teď během dvou zápasů hráči v zelenobílém viděli dvě červené. Slezák dostal trest na tři zápasy, Kunášek na dva. Oběma skončí tresty po utkání na Slovácku příští týden. „Jinak je kádr připraven. Kromě Ivana Haška a Ládi Květoně jsme kompletní a v plné síle,“ hlásí kouč.

Do nedělního zápasu půjde Bohemka s vírou ve vítězství. To zaznamenala naposledy v srpnu, od té doby dvakrát jen remizovala s Mostem a se Spartou B. „Viděli jsme Karvinou na videu. Má rychlý přechod do útoku a i na hřištích soupeřů si vypracovává hodně šancí. Na to si musíme dát pozor a sami naopak udeřit,“ upozorňuje kouč Bohemians. Klokani se představí v zelenobílých dresech, Karviná vyznává stejné barvy, ale tentokrát oblékne žluto-černou kombinaci.

Při utkání uvidíte nejen sportovní postavy fotbalistů, ale také ženskou krásu. O přestávce zápasu bude vyhlášena Miss Kenguru 2008, tedy nejhezčí fanynka Bohemky dle hlasování fanoušků na webu kenguru.cz. Miss Kenguru bude zároveň patronkou utkání a po utkání předá cenu pro nejlepšího hráče v zelenobílém dresu.