Přijďte včas, fotbalový svátek začíná

Vstupenky na zápas s Jihlavou jsou je&scaron;t&#283; v prodeji a budou v prodeji i p&#345;ed zápasem. To je hlavní zpráva pro fanou&scaron;ky, kte&#345;í se v ned&#283;li chystají do &#270;olí&#269;ku a je&scaron;t&#283; nemají jisté místo na tribunách. V pátek do 17 hodin m&#367;&#382;ete vstupenky kupovat ve fanshopu na stadionu Bohemians, v sobotu na sosáních prodejních místech Ticketstreamu nebo p&#345;es internet p&#345;ímo na <a href="http://www.ticketstream.cz/">www.ticketstream.cz</a>. Nezapome&#328;te, &#382;e si vstupenku m&#367;&#382;ete zaplatit i z domova vytisknout p&#345;ímo na domácí tiskárn&#283;. E-ticket v podob&#283; papírové vstupenky na formátu A4 slou&#382;í jako platná vstupenka a zvy&scaron;uje komfort pro fanou&scaron;ky. &bdquo;P&#345;edprodej je stejn&#283; úsp&#283;&scaron;ný jako na nej&#382;ádan&#283;j&scaron;í zápasy Bohemky v lize,&ldquo; srovnává situaci s lo&#328;skou sezonou Luká&scaron; P&#345;ibyl, &#345;editel Bohemians 1905. Bohemka je p&#345;ipravena vrhnou se do boje, k dispozici u&#382; budou i Slezák a Kuná&scaron;ek, kterým vypr&scaron;ely tresty.

Přijďte včas, fotbalový svátek začíná

I v deštivém počasí se Klokani už tři dny před zápasem připravují v Ďolíčku, to není obvyklé, běžně přes týden jezdí na jiná hřiště, aby trávník na hlavním stadionu zůstal ušetřen. S týmem se už připravuje Lukáš Hartig, který v posledním zápase na Slovácku kvůli zranění chyběl. Trenéři už mohou počítat i se Slezákem, který se vrací po karetním trestu. „Určitě je to velká posila i do kabiny. Slezi je vítězný typ, dokáže mužstvo vyburcovat, navíc jeho spojení s Hartigem je v tomto směru nenahraditelné,“ říká trenér Pavel Hoftych.

V sestavě naopak budou chybět marodi. Absence Ivana Haška už je dlouhodobě známá, ten bude k dispozici až na zimní přípravu. Stejně je to i s Martinem Kotyzou, který se zranil při utkání s Čáslaví. „Minulý týden jsem už naplno trénoval, ale tříslo mě znovu bolelo. Vyšetření nakonec ukázalo, že se jedná o natržený tříselný kanálek, takže musím na operaci,“ posteskl si Kotyza. Na začátku listopadu podstoupí operaci a poté bude mít tři týdny klidu, takže podzimní část sezony již nestihne. Krátkodobé problémy s kolenem má Vladimír Bálek.

Bohemka půjde do boje proti vedoucí Jihlavě s odhodláním dojít si znovu pro tři body. „Výkony z posledních zápasů jsou dobrým návodem, jak soupeře překonat. Hráči přes týden dobře pracovali v tréninku, chceme po nich, aby do toho při tréninku šli stejně jako v zápase a chceme v nich probudit emoce. To se daří,“ pochvaluje si kouč.

Na šlágr podzimu přijďte včas. Brány stadionu se otvírají v 15 hodin a určitě se nebudete nudit ani minutu. Čtvrt hodiny před utkání buďte na svém místě a sledujte přivítání mistrů. Ďolíček se těší na návrat mistrů a na krásný zápas.