Deníček hráčů: den druhý, Lukáš Adam

Hráči Bohemians se s vámi dělí o zážitky ze soustředění, každý den si předávají štafetu a nechávají fanoušky nahlédnout dou soukromí pokojů i do pocitů při polykání tréninkových dávek. Úterní program na soustředění v Břízkách přiblížil svýma očima záložník Lukáš Adam. "Psal jsem to průběžně celý den, abych na něco nezapomněl," hlásil poctivě. S nadhledem psaný deníček vám umožní nahlédnout nejen do tréninku týmu, ale také poodhalí "válečný stav", který panuje na pokoji 303.

Deníček hráčů: den druhý, Lukáš Adam

Den druhý - Lukáš Adam

Milý deníčku:) teď Ti po pravdě napíšu,jak prožívám soustředění já!!!!! :)
Jsem na pokoji s Honzou Morávkem a jelikož máme s sebou Playstation 3, vyšla mi hned na začátku jednoduchá rovnice: JÁ + MORY + Playstation = MOŘE hodin strávených u válečných her:), náš pokoj se defacto změnil na válečnou zónu:). Jediné, co nás tu ruší při osvobozování světa jsou: přestávky na jídlo a ty tréninky:):)

Dneska ráno nám zazvonil v půl osmé budík a já myslel, že nevylezu z postele. Po několika minutách jsem přeci jen podlehl hladu a z postele vylezl, šel jsem do koupelny, udělal ze sebe člověka, leč marně a pak jsem společně s Honzou vyrazil na snídani. Po ní máme hodinu a půl čas, než budeme muset přerušit náš postup v boji za osvobozením světa a věnovat se tréninku:)

Po 80-ti minutách strávených (pro mě protrápených) na běžkách jsem se vrátil na pokoj, kde jsem se opět potkal s Morym, kterého jsem naposledy viděl, jak mizí v první zatáčce běžkařského okruhu:) Jelikož neumím na lyžích bruslit, tak jezdím "klasiku", která má ovšem do ideálního stylu daleko. Proto se cítím, jak kdybych celé dopoledne štípal dříví:) Před obědem stihne Honza "vyseknout" Barcelonu ve fotbálku na Playstationu a po obědě spolu opět narukujeme na frontu:)

Po dvou hodinách bojů jsme museli dát opět pauzu kvůli tréninku. Na něj jsme dorazili s úsměvem, který nám brzo zmizel, když jsme se dozvěděli, co nás čeká!!!!!! Mohli jsme si vybrat mezi běžkami nebo výběh po svých:), což mělo být pro mě lepší, ale ........ Trenér nám s úsměvem na rtech oznámil, že si dáme 3x okolo přehrady, což je asi 9 km a to na sporttestery. Tento trénink bych přál všem moudrým lidem, kteří si myslí, že jen čutáme do balonu:) Po doběhu a po třech shozených kilech jsem se dopotácel na pokoj a sotva jsem udržel ovladač od Playstationu:)))  Před večeří stihneme ještě posilovnu a po ní regeneraci, která by nám měla pomoci k lepšímu vstávání, ale ráno budu stejně rozlámanej, jako to bylo dnes. Tímto předávám štafetu kolegovi Rychlajzovi, mějte se fajn.

P.S.:  kdo si hraje, nezlobí

Lukáš Adam