O víkendu na Tipsport ligu

Stejně jako minulý víkend čeká i tentokrát na fanoušky náročný program. Fotbalisté Bohemians 1905 se po návratu ze soustředění představí  na umělé trávě v Edenu v sobotu i v neděli. "Během soustředění jsme byli celkem třikrát na hřišti, ale spíše než o herní trénink, šlo o hru s maximálním nasazením. Takže žádná speciální příprava na zápasy neproběhla. V přípravě je opravdu těžké cokoliv odhadovat, protože příprava není směřována na jednotlivé zápasy," říká kouč Pavel Hoftych. Bohemku můžete vidět v sobotu od 11 hodin proti Příbrami a v neděli od 11 hodin proti Plzni. Pokud se chcete podívat i na rezervu Klokanů, hraje svůj zápas v sobotu od 9:30 na Vyšehradě s místním Slavojem.

O víkendu na Tipsport ligu

Dvěma víkendovými zápasy skončí pro Bohemku základní skupina Tipsport ligy. V úvodním zápase Klokani porazili A-tým Slavie 2:1. Jelikož ale Slavia v dalších zápasech nastoupila s B-týmem, organizátoři výsledky sešívaných anulovali, protože byly porušeny pravidla turnaje. O první postupové místo se tak hraje mezi trojicí Bohemians, Příbram, Plzeň. Dva ligové týmy se utkaly již ve středu a Plzeň zvítězila 1:0. Po víkendu tedy bude jasné, kdo postupuje. První týmy v tabulce doplní v závěrečných bojích ještě nejlepší tým z druhých míst. V naší skupině se druhému celku přičtou tři body, aby byl konkurenceschopný s ostatními celky v jiných skupinách.

Do víkendových zápasů zasáhnou hráči A-týmu. "Například Lukáš Hartig odehraje v každém zápase jeden poločas, u ostatních rozložíme zátěž také rovnoměrně. Ještě nepřišel čas, kdy bychom měli formovat základní jedenáctku pro jaro. Žádné vážnější zdravotní potíže nejsou, takže je z čeho vybírat," říká trenér Pavel Hoftych.

Přijďte se tedy podívat do Edenu v sobotu i v neděli a prohlédněte si nové tváře v Bohemce. "Jejich výkony mě v prvním zápase velmi mile překvapily. Slavia nastoupila v silném složení, přesto jsme jí stačili i herně," pochválil mužstvo za úvodní zápas na Tipsport lize kouč Hoftych.