Bohemka remizovala s Příbramí 1:1

Ve druhém utkání Tipsport ligy remizovala Bohemka s obhájcem loňského vítězství 1:1 a zůstala ve hře o postup ze skupiny, o který si zahraje zítra od 11 hodin s plzeňskou Viktorkou. Dvě stovky diváků v zelenobílém na začátku utkání zahřála akce po centru Rychlíka, jenž odvracela se štěstím obrana hostí na roh. V dalších minutách převzali iniciativu Středočeši, hlavičku ze 7. minuty směřující do horního růžku ještě zázračně vyrazil Havránek, ovšem proti osamocenému Brožíkovi na malém vápně neměl&nbsp;v 10. minutě již šanci a "Klokani" prohrávali 0:1. V 16. minutě podržel tým opět Havránek po přímém kopu Müllera, stejně úspěšně si mladý gólman počínal ve 29. minutě při nebezpečném rychlém protiútoku soupeře a zakončení Brožíka. Bohemka se prakticky nedostávala k ohrožení příbramské branky, ale ve 40. minutě se k přímému kopu postavil Lukáš Adam a jeho střela zapadla ke vzdálenější tyči, 1:1. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale ani jeden tým si za celých pětačtyřicet minut prakticky nevytvořil slibnou šanci a na stavu utkání se již nic nezměnilo. Bohemians musí v zítřejším utkání porazit Plzeň, chtějí-li postoupit do bojů o umístění.<br /> <br /> Sestavy a statistiky ze zápasu&nbsp;<a href="/zapasy/zapas.aspx?kod=936">s Příbramí</a>.

Bohemka remizovala s Příbramí 1:1

Massimo Morales: "Odehráli jsme dobrý test, chybělo nám sice několik hráčů základní sestavy, ale prostor alespoň dostali mladší hráči. V první půli jsme si vypracovali pět slibných šancí, ale nejlepší hráč Bohemky, gólman Havránek, soupeře podržel a podařilo se nám vsítit jen jednu branku. Soupeř vyrovnal prakticky z jediné střely na branku. Ve druhé půli jsem již žádnou šanci neviděli ani na jedné straně, o našem vítězství jsme měli rozhodnout v první půli. Pro nás to byl poslední zápas na turnaji, děkuji hráčům za přístup a jsem rád, že jsme vše zvládli bez zranění. Doufám že se spolu v příští sezoně znovu utkáme již v první lize, Bohemce přeji postup do první ligy, už jen kvůli skvělým fanouškům, které liga potřebuje."

Pavel Hoftych: "Musím souhlasit s trenérem Přibrami, v první půli byl aPříbram lepší, dostala se do několika jasných šancí. Nás podržel výbornými zákroky Jirka Havránek a povedlo se nám vyrovnat skvěle zahraným přímým kopem Lukáš Adama. Ve druhé půli se již hra vyrovnala, ale na našich hráčích začínalo být vidět, že mají v nohách kondiční soustředění, kde strávili dost času na běžkách. Jsem rád, že jsme po dnešku zůstali ve hře o postup, o který se porveme zítra s Plzní."