Rezerva na soustředění v Bedřichově

Juniorka Bohemky se vydala nabírat fyzické síly do Bedřichova. Trenér Pavel Medynský vyvezl na kondiční soustředění čtrnáct hráčů, kteří budou pro jaro základem divizní rezervy. „Náplň je podobná jako při prvním soustředění áčka. Běháme na běžkách, ale snažíme se při nabírání fyzické kondice myslet i na zábavnou formu, aby to kluky bavilo,“ líčí trenér Medynský. Béčko je v Bedřichově od pondělí do pátku, o víkendu se v sobotu představí na Vyšehradě v 9:30 proti rezervě Kladna.

Rezerva na soustředění v Bedřichově

Kádr rezervy se oproti podzimu příliš nezměnil. Juniorka přezimuje na 7. místě, má třiadvacet bodů a na začátku jara bude chtít udržet odstup od sestupových míst a bojovat v klidném středu tabulky. „Příprava rezervy kopíruje přípravu áčka. Mužstvo odjelo na samostatné soustředění a hraje jeden turnaj na Vyšehradě. V tom je to shodné. Zázemí je stále v Ďolíčku a tréninky jsou podobné jako u A-týmu,“ říká kouč Medynský, kterému s přípravou rezervy pomáhá i asistent Václav Hradecký.

V hotelu Murano v Bedřichově jsou s týmem i zkušení Bálek a Polodna, oba ale na jaře v klubu působit nebudou a hledají si angažmá. „Dali jsme jim možnost připravit se s rezervou, aby byli připraveni i po fyzické stránce,“ dodal kouč juniorky. „Soustředění probíhá podle předpokladů. Máme tady výborné podmínky k rehabilitaci, je tu hodně sněhu, takže využijeme i běžky. Samozřejmě náš čekají i závody, ty máme na programu ve čtvrtek,“ popisuje Pavel Medynský program B-týmu. „Dohodli jsme tady i fotbal ve sněhu, to může být pro kluky zajímavé zpestření.“

Rezerva se vrací v pátek odpoledne a pak hned nastoupí v sobotu k zápasu s Kladnem B. „Ke změnám do začátku soutěže ještě určitě dojde. Některé hráče chceme posunout výš, aby nehráli jen divizi, někteří naopak hrají tento půlrok o své smlouvy a následující jaro hodně napoví,“ předvídá Medynský další vývoj. První zápas divize hrají Klokani 15.března doma proti Ovčárům.