Deníček z Písku: den první

Deníčky hráčů z prvního soustředění v Břízkách slavily úspěch, tak v jejich tradici pokračujeme i během soustředění v Písku. Mezitím hráči měli dostatek času si odpočinout od slohových cvičení a zároveň nevyčerpali všechnu svoji spisovatelskou invenci. První pohled do zákulisí soustředění v Písku vám přináší Josef Jindřišek, jedna ze zimních posil, která pravidelně nastupuje na kraji obrany. Josef Jindřišek vám ve své krátké sondě přibližuje denní program týmu. V pondělí hráči strávili první celý den na tomto soustředění a byl ve znamení práce s míčem. Více už v deníčku Josefa Jindřiška, který píše pro fanoušky:

Deníček z Písku: den první

DEN PRVNÍ - JOSEF JINDŘIŠEK

Tak dnešní den vám popíše Josef Jindřišek. Spím na pokoji s Martinem Kotyzou, jako už poněkolikáté a mohu říct, že mi plně vyhovuje. Známe se už z dob, kdy jsme spolu hráli v Jablonci, Koty pochází ze stejného kraje jako já. Ráno jsem se probudil a venku bylo bílo a malinko popadávalo. Myslel jsem si, že tu budeme trénovat na přírodní trávě, ale přírodě se nedá poručit, tak trénujeme na umělce. Umělka je docela dobrá, ale pořád to je umělka!

Po tréninku jsme měli oběd ve formě švédského stolu, takže si každý vzal, na co měl chuť. Na výběr byly hlavně těstoviny a zelenina. Po obědě byl odpočinek na pokojích a mohlo se jít i do města, protože jsme odpolední trénink měli až od 18 hodin. Dřív tam nebylo volno. Já jsem byl na pokoji a odpočíval na posteli a měl jsem na klíně noťas a hrál jsem hru - střílečku. Docela mě ta hra někdy naštve, když mi to nejde!!! V 16 hodin jsme měli svačinku, kávičku s buchtičkou.

V odpoledním tréninku jsme se zaměřili na střelbu z různých pozic a po centru. Po tréninku byla véča a až nám trochu slehlo, tak jsme měli regeneraci. Po regeneraci si každý dělá co chce, samozřejmě v rámci možností a profesionalismu. Tak to jsem vám popsal pondělní den.

S pozdravem z Písku

Pepa Jindřišek