Velikonoce ve fanshopu Bohemky

Slibovat velikonoční nadílku při zápase s Vítkovicemi by bylo hodně předčasné. Nejen kvůli termínu Velikonoc, ale také kvůli síle soupeře. Ale přeci jen Ďolíček už trochu připomene atmosféru blížících se Velikonoc. Ve fanshopu a také na stáncích před ním můžete zakoupit zelenobílé pomlázky, beránky, klokaní vajíčko a další zajímavosti. Zavítejte před i po zápase do fanshopu. Pokud to nestihnete přímo v neděli, využijte pak otevírací doby každý pracovní den. Velikonoce se blíží, začíná opravdové jaro s Bohemkou.

Velikonoce ve fanshopu Bohemky

Jestliže chodíte fandit Bohemce jen na domácí zápasy, čeká vás v dubnu jediný volný víkend, a to velikonoční – na ten se ale můžete vybavit už při zápase s Vítkovicemi.  Stejně jako loni si můžete pořídit bohemácké pomlázky (50 kč),dále je v nabídce velikonoční beránek v ozdobném košíku (190 Kč) a sada vajíček s minipomlázkou (190 Kč). Specialita k Velikonocům a zároveň jako připomínka jarních fotbalových bojů o postup je zelené keramické klokaní vajíčko s  fazolí (60 Kč), ze kterého  po několika dnech zalévání začne růst rostlina. Na vajíčku nechybí logo Bohemky a nápis „Rostu do 1.ligy“. Zde je jednoduchý návod k vypěstování:
1. Zasaďte fazoli rýhou (pukající částí) dolů
2. Zalijte vodou tak, aby byla půda dostatečně nasáklá a dejte na světlé místo. Během dalších tří dnů pravidelně zalévejte.
3. Po třech dnech začne fazole klíčit.
4. Přibližně za další dva dny se uvolní rostlina z fazole
5. Po dalších třech dnech roste do 1. ligy

I bez velikonočních specialit můžete doplnit svoji zeleno-bílou výbavu a potvrdit tak, že jste dvanáctým hráčem Bohemky. Mezi nejnovější suvenýry patří černé pánské triko (380 Kč), triko s hymnou (250 Kč), černá šusťáková bunda (690 Kč), ponožky (100 a 120 Kč), silueta do auta (doplněk k minidresu – 130 Kč), porcelánová váza (140 Kč), minipuzzle pro nejmenší (50 Kč). Doplněna je nejčerstvěji i nabídka skla – dva druhy půllitrů (150 Kč), sklenice 0,4 s uchem (130 Kč) a sklenice 0,3 (80 Kč). V současné době najdete ve fanshopu nebo eshopu už téměř tři sta položek suvenýrů Bohemians. Jen za první tři měsíce fanoušci ve fanshopu Bohemky utratili dva milióny korun.

V případě, že se velikonoční suvenýry nevyprodají během zápasu, seženete je i v následujícím týdnu ve fanshopu, který má otevřeno každý pracovní den od 11 do 17 hodin, ve středu od 12 do 19 hodin.