Hartig odkulhal, Škoda se vykartoval

Po čtvrt hodině hry odkulhal za postranní čáru Lukáš Hartig a byl ošetřován lékařem a masérem. Krátce poté musel střídat, i když viditelně nekulhal, již v utkání pokračovat nemohl. „Při jednom ze sprintů mě píchlo v lýtkovém svalu. Nešlo už pokračovat dál,“ říkal útočník Bohemians po utkání. V 18. minutě ho nahradil Milan Škoda, který sice odehrál celý zápas, ale také přišel k újmě. Dostal čtvrtou žlutou kartu a v dalším utkání s Čáslaví bude chybět.

Hartig odkulhal, Škoda se vykartoval

Hartigův případ připomněl scénář z minulého zápasu, kdy musel také ještě v prvním poločase střídat Slezák poté, co ho kopl soupeř do lýtka. Slezi se dal během týdne dohromady a už byl připraven na lavičce. V sobotu odpoledne navíc odehrál celý zápas za B-tým Bohemky. Snad bude mít podobný průběh i Hartigovo zranění. „Odehrál jsem teď dva zápasy v řadě bez problémů, jel jsem naplno i tréninky a to se možná projevilo. Teď potřebuji pár dní pauzu, ale snad bude vše brzy v pořádku,“ doufá Hartig, který ještě projde lékařským vyšetřením.

Pro další zápas s Čáslaví tak bude jistě chybět Milan Škoda, nad Hartigem visí otazník, ostatní tři útočníci Slezák, Ibragimov, Strnad, budou připraveni. Na marodce jsou ještě dva slovenští obránci - stoper Martin Cseh se postupně zotavuje po těžkém výronu kotníku a Ivan Janek dobírá antibiotika po dvoutýdenní viróze. Během příštího týdne by se měl zapojit do přípravy.