Na Čáslav prodáno šest tisíc vstupenek

Poslední dva dny pracovního týdne pořádně zamávaly s předprodejem na nedělní utkání s Čáslaví. „Máme prodáno přibližně šest tisíc vstupenek. Všichni se na zápas těšíme, bude určitě hodně bouřlivá atmosféra,“ říká ředitel Bohemians 1905 Lukáš Přibyl. Na pokladnách budou v neděli od 15 hodin k dispozici další vstupenky. „Vstupenek bude určitě ještě dostatek, budeme prodávat lístky na všechny tribuny,“ doplňuje Přibyl. Mužstvo už je dostatečně nažhaveno, trenéři naopak chtějí krotit případné vášně. „Velké emoce budou v hledišti, ale kluci na hřišti musí zachovat chladnou hlavu. Zdůrazňujeme jim to i při osobních pohovorech. Hlavní je koncentrace na hru,“ prohlašuje trenér Pavel Hoftych.

Na Čáslav prodáno šest tisíc vstupenek

Stín podzimního zápasu v Čáslavi stále visí ve vzduchu. Klokani dostali gól v nastavení v 98.minutě po sporných verdiktech sudího Býmy, po utkání se navíc na hřišti strhla pořádná strkanice a slovní přestřelka. „Ve všech to ještě zůstalo. Jsme nad věcí, ale jak zpívají fanoušci – Ďolíček nedáme, teď to myslím především po té sportovní stránce. Věříme, že fanoušci na tribunách jsou dostatečnou kontrolou nad férovým průběhem zápasu,“ dodává Hoftych, který nemůže počítat s vykartovaným Škodou, jinak jsou všichni hráči připraveni naskočit do zápasu.

Souboj prvního s druhým slibuje zajímavou a dramatickou podívanou. „Čáslav má velmi dobré mužstvo, poskládané ze zajímavých typů. Dian kope velmi dobře standardky, jsou tam důrazní hráči, kteří toho využívají před brankou,“ upozorňuje kouč Hoftych na přednosti soupeře, v jehož dresu se představí mimo jiné i Daniel Kocourek, který nechtěl hrát druhou ligu za Bohemku a odešel do prvoligového Jablonce. Teď je na půlročním hostování v Čáslavi. Mnohem více sympatií fanoušků má Petr Kunášek, levý záložník Čáslavi, který v Bohemce strávil předchozí rok. Rozhovor s ním přinese magazín Klokan.

O přestávce se tentokrát představí přípravky a bude tedy komu fandit i o přestávce. Zároveň proběhne prezentace jednoho ze sponzorů Bohemians. „Střídáme přestávkový program. Jednou jsou zápasy přípravek, jednou legendy,“ vysvětluje ředitel klubu. Přijďte do Ďolíčku včas a užijte si fotbalové odpoledne. Brány stadionu se otevřou v 15 hodin.