D - žáci remizovali ve Strakonicích

Mladí fotbalisté Bohemians remizovali v divizním utkání na půdě Strakonic 1:1. Po průběhu zápasu a velmi dobrém výkonu Klokanů je to pro Pražany spíše ztráta. Za Bohemians se gólově zapsal po secvičeném signálu Vojtěch Brak.

D - žáci remizovali ve Strakonicích

Utkání se hned od prvních minut hrálo ve velkém tempu a oba týmy dokazovaly, že jsou v popředí divizní tabulky oprávněně. Zpočátku mělo domácí mužstvo mírnou územní převahu, ale veškerá kombinace se rozbíjela zejména o výtečný střed obrany v podobě Brak-Čapek. Vyloženou šanci si dudáci nevytvořili žádnou, naopak Klokani hrozili a ne jednou.. Nejprve dvakrát běžel vstříc brankáři Puczok, ale ani v jednom případě neuspěl. Neujala se bohužel ani Kumprechtova střela, kterou brankář domácích zázračně vytěsnil ze své šibenice na roh. Vršovičtí velmi dobře kombinovali a často se proti nadmíru silnému protivníkovi dostávali do šancí, ale bohužel je neproměňovali. Pak se ale po půniku Kloučka zahrál soupeř na roh a po secvičeném signálu otevřel skóre hlavou kapitán tým Vojtěch Brak. Do konce poločasu zbývalo deset minut a hráči v zelenobílém se znovu a znovu drali do vápna soupeře, ale tam si již tak úspěšně nepočínali.

Druhý poločas začal na stejné notě, jako končil ten první. Zelenobílí na hranici agresivity získávali spoustu balonů, ale ve vápně se jim nedařilo soupeře překvapit. Přesto se i nadále pokoušeli o svou kombinační hru, která zaznamenávala alespoň dílčí úspěchy. Bohužel jsme další gól již nepřidali a z ojedinělého výpadu strakonických směrem k bráně Davida Roshana se zrodil rohový kop. Soupeř si ve vápně lehce postrčil Skučka a bez problémů vyrovnal na konečných 1:1. Kluci odehráli velmi dobré utkání, ve kterém byli lepší, hlavně co se týká agresivity a kombinační hry. Bohužel to v neděli na všechny body nestačilo.

Sestava Bohemians: Roshan - Begić, Brak, Čapek, Vodrážka - Klouček (56. Vltavský), Skuček, Tomič, Trčka - Puczok, Kumprecht.

Starší B - žáci si mírně zkompikovali cestu za záchranou, když prohráli 1:4 s posledním celkem divizní tabulky SK Strakonice.