Nesmíme to podcenit, varuje Hoftych

První proti poslednímu. Jen zdánlivě jasný zápas podle papírových předpokladů nás čeká v neděli od 17 hodin v Ďolíčku. Do Prahy přijede Fulnek, který na jaře všechny zápasy prohrál. „Nesmíme se nechat ukolébat žádnými statistikami. Ano, v tomto zápase nebereme nic jiného než vítězství, nic nás neomlouvá, ale zároveň musíme vědět, že soupeř se sám neporazí. Přijedou mladí kluci, kteří budou především bránit a budou se chtít vytáhnout,“ upozorňuje trenér Pavel Hoftych. Brány stadionu se otevřou v 15 hodin, na fanoušky čeká tradiční program, v poločase s uvedením dalších osobností do Společenství legend.

Nesmíme to podcenit, varuje Hoftych

Po trestu se vrací do sestavy Milan Škoda, který kvůli čtyřem žlutým kartám nemohl hrát proti Čáslavi. Volný víkend si tak vyplnil startem za rezervu v Chrudimi a ukázal se hattrickem. Ostatní hráči jsou zdravotně v pořádku a připraveni nastoupit. „V týdnu jsme trénovali téměř kompletní, byly tam drobné úlevy pro některé hráče, ale na neděli jsme připraveni v plné síle. Možná uděláme nějaké změny v sestavě, budeme se rozhodovat až v sobotu,“ hlásí kouč Hoftych. „Chceme hrát aktivně a navázat na druhý poločas s Čáslaví. Musíme dostat soupeře pod tlak od začátku a pokusit se dát rychlý gól,“ vysvětluje očekávanou strategii.

Na podzim Klokani ve Fulneku remizovali se štěstím 1:1, teď je ale situace zcela jiná a Bohemka je jasným favoritem. „Vítězství nás může posunout výrazně k postupu. Pokud by se to nepovedlo, tak minulý zápas s Čáslaví bude zapomenut a výhoda je pryč. Spoléháme jen sami na sebe, postup si můžeme uhrát zápasy ve vršovickém Ďolíčku,“ říká kouč Hoftych. Konkurenti v boji o postup jedou na hřiště soupeřů – Dukla hraje na HFK Olomouc, Jihlava v Mostě, jen Čáslav hraje doma s Opavou.

Přijďte si do Ďolíčku opět vychutnat slunečné odpoledne. Můžete si před fanshopem koupit vstupenky do Karviné. Jedna stojí 30 Kč. O přestávce zápasu sportovní ředitel Jiří Steinbroch uvede do Společenství legend další dvě osobnosti. Magazín Klokan nabízí zajímavý rozhovor s Josefem Jindřiškem i pohledy fanoušků na nedávné dění v Bohemce. Prostě tradiční neděle, v tradičním čase, na tradičním místě. Bohemka se na vás těší.