Pozor, předprodeje na Slovácko a Jihlavu

Blíží se finále druhé ligy a Klokany čekají dva důležité zápasy, které mohou napovědět a možná i rozhodnout. A fanoušci budou chtít být u toho. Už tuto neděli od 17 hodin hrají Bohemians 1905 doma proti Slovácku. Předprodej na toto utkání již začal. Vstupenky na Slovácko můžete koupit tradičně v předprodeji v síti Ticketstream nebo na <a href="http://www.ticketstream.cz/">www.ticketstream.cz</a>. Fanshop má otevřeno každý pracovní den (pozor, v pátek je svátek - zavřeno). Souběžně hraje od 17 hodin utkání i pražská Slavia, ale vzhledem k finále hokejového mistrovství světa, se tentokrát oba zápasy sehrají ve stejném čase a výjimečně nedojde k posunům. Zvýšenou pozornost věnujte hned dalšímu utkání Bohemians 1905 v Jihlavě. Do sektoru fanoušků Bohemians se vměstná 300 fanoušků. Tyto vstupenky budou v prodeji v Ďolíčku v neděli při utkání se Slováckem. Očekává se mimořádný zájem i ze strany domácích příznivců, předprodej Jihlavy začíná již ve středu 6. května a i zde je možné kupovat vstupenky.

Pozor, předprodeje na Slovácko a Jihlavu

300 vstupenek je maximální možná kapacita, kterou je Jihlava schopná nabídnout. Zájem však bude určitě násobně vyšší. Utkání se hraje v pátek 15. května od 19 hodin, bude to s největší pravděpodobností první utkání, po kterém by už Bohemka teoreticky mohla slavit postup. Navíc je to souboj dvou aspirantů na postup, očekává se vyprodaný stadion. Na utkání se očekává přes tisíc příznivců Bohemians, proto si zajistěte vstupenky včas. Jihlava pouští do předprodeje 2000 vstupenek. Předprodej vstupenek bude zahájen již ve středu 6. května v dopoledních hodinách. Prodej lístků bude probíhat v Trafice v kině Sokol a též v Tipsportbaru v Mrštíkově ulici v Jihlavě. Na těchto místech bude předprodej ukončen ve čtvrtek 14. května dopoledne. Vstupenky však bude možné zakoupit i přímo na stadiónu v Jiráskově ulici v prodejně suvenýrů v prostoru pod novou tribunou, a to ve čtvrtek 7. května a ve čtvrtek 14. května v časech 10:00 - 12:00 a 13:00 -17:00 hodin. Jedna vstupenka stojí 60 Kč.

Předprodej do sektoru fanoušků Bohemians bude zahájen v neděli v 15 hodin, když se otevřou brány Ďolíčku před utkáním se Slováckem. K dispozici bude 300 vstupenek, jakmile se vyprodají, další již k dispozici na stadionu v Jihlavě nebudou. Vstupenky si musí zakoupit i děti, vstupné tentokrát platí všichni. Fotbalový klub Bohemians bude i na tento zápas pořádat autobusový zájezd, o počtu autobusů se rozhodne až podle aktuální situace. Rozhodně nepodceňte situaci a s předstihem si opatřete vstupenky do Jihlavy a buďte u bitvy jara, která se chystá na Vysočině.