Zájezd na utkání s FC Vysočina Jihlava - 15.05.2009

<b>ZÁJEZD JE JIŽ VYPRODÁN - NEHLAŠTE SE UŽ, PROSÍME!</b> V pátek 15.05.2009 je pro fanoušky Bohemians 1905 pořádán autobusový zájezd na utkání do Jihlavy. Na akci se opět bude významnou měrou finančně podílet Fortuna, jeden z generálních partnerů Bohemky. Držitelé permanentek a členové DFB zaplatí za zájezd 100 Kč, ostatní fanoušci 150 Kč. Budou vypraveny 2 busy, v případě většího zájmu bude vypraven i třetí. Pro účastníky zájezdu budou tentokráte vstupenky na utkání v ceně 60,- Kč zarezervovány a budou prodávány před odjezdem zájezdu či v busech.

Zájezd na utkání s FC Vysočina Jihlava - 15.05.2009

Přihlášky u Michala Holase pomocí kontaktního formuláře v článku na internetu, nebo mailem na zajezdy@fc-bohemians.cz nebo pomocí SMS na mobil 606 814 521, příp. na 776 087 156. Do SMS uveďte jména přihlášených (+ zda vlastníte permanentku nebo jste členem DFB), do mailu i telefonická spojení (+ zda vlastníte permanentku nebo jste členem DFB). Při placení jízdného před vstupem do autobusu s sebou přineste průkaz člena DFB nebo permanentku, abyste mohli prokázat nárok na slevu. Cena zájezdu - pro členy DFB nebo držitele permanentek 100,- Kč, pro ostatní fanoušky Bohemky 150 Kč. Samozřejmě +60,- Kč na vstupenku. Prosíme, abyste při placení zájezdu na utkání měli připravené přesně odpočítané peníze.

Sraz účastníků zájezdu je v pátek 15.05. na stadiónu Bohemky nejpozději v 15:00, odjezd v 16:00 hodin.

Fanoušci v podnapilém stavu nebudou vpuštěni do autobusů. Do autobusů je zakázáno vnášet "tvrdý" alkohol nebo víno. Větší množství piva bude odebráno! Při zastávkách na benzínkách platí zákaz nákupu a konzumace vína a tvrdého alkoholu. V autobusech platí přísný zákaz kouření!! Porušení zákazů či znečištění nebo poškození busu bude mít za následek vysazení viníka z busu při nejbližší vhodné příležitosti!