Lístky mizí, pospíchejte do Ďolíčku

Fanshop na Bohemians prodává vstupenky na zápas do Jihlavy, který se hraje v pátek od 19 hodin. Vstupenky rychle mizí, během středečního odpoledne se jich prodalo přes tři sta. Ve čtvrtek od 11 do 17 hodin probíhá prodej ve fanshopu. V prodeji je přibližně ještě 350 vstupenek z tisícové kvóty, která byla určena pro fanoušky Bohemians. Pokud vstupenky zbydou i na pátek, budou v prodeji od 9:00 do 11:00 na sekretariátu klubu a od 11:00 do 16:00 ve fanshopu. Pořiďte si vstupenky včas, pokud se vyprodají zde, na místě již žádné do sektoru hostí nebudou. Bohemka v případě, že uhraje jeden bod, postupuje do ligy a vy se s hráči můžete přivítat následně ve vršovickém Ďolíčku. To je ale ještě daleko, nejdříve musíme zvládnout zápas v Jihlavě. "Těšíme se, protože to bude opravdu výjimečný zápas. Jihlava hraje o naději, my o postup. Atmosféru v hledišti určitě vytvoří naši fanoušci báječnou," těší se trenér Pavel Hoftych.

Lístky mizí, pospíchejte do Ďolíčku

Ve čtvrtek hráči dopoledne absolvují poslední trénink před zápasem a v pátek se vydají do Jihlavy. Bohemka nastoupí v tradičních zelenobílých dresech a v tradiční sestavě. "K menším změnám dojde, ale sestava je ustálená a nemám důvod ji měnit. Hrajeme ve stabilní sestavě, což je jeden z důvodů dosavadních úspěchů," říká kouč Bohemians. O utkání je mimořádný zájem i mezi hráči. "Sbíral jsem v kabině požadavky, kluci chtějí hrozně moc lístků pro známé," hlásí útočník Milan Škoda.

Jihlava v posledním zápase prohrála v Čáslavi, ale v domácím prostředí je hodně silná. Před dvěma lety to poznala i Bohemka, když tam prohrála 0:3. "Teď tam jedeme v úplně jiném rozpoložení. Na postup v tuhle chvíli nemyslíme, nechceme se upínat k jednomu zápasu. Ale zápas prvního proti třetímu je sám o sobě motivací," dodává Pavel Hoftych.