V sobotu Praha patří Bohemce

Sobotní zápas bude posledním utkáním Bohemky  v této sezoně. Klokani mají postup jistý, teď se budou především snažit poděkovat fanouškům za jejich přízeň. Oslava fotbalu začíná v sobotu v 15 hodin a v přímém přenosu ji vysílá ČT 4 SPORT. Brány stadionu se otevřou již ve 13 hodin a máte se na co těšit. „V jednu hodinu otevřou i pokladny se zbylými vstupenkami,“ říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Předprodej probíhá a Ďolíček bude v sobotu znovu plný. „Nějaké vstupenky na pokladnách ještě budou, ale určitě je lepší si je pořídit v předprodeji,“ dodává Přibyl. Program na stadionu nekončí posledním hvizdem rozhodčího, naopak.

V sobotu Praha patří Bohemce

Od jedné hodiny bude otevřen fanshop a všechny stánky s občerstvením. K dispozici bude postupová kolekce, která čítá tričko, čepici a šálu. To ale není zdaleka všechno. V útrobách VIP II se začalo budovat muzeum historie Bohemky. Budete moci navštívit již některé části a pomoci k dobudování muzea. Vstupné do muzea je dobrovolné a všechny peníze půjdou na dobudování muzea, které si v plné parádě budete moci projít při první lize. Muzeum slavnostně otevře Pavel Chaloupka, který nedávno oslavil padesátiny. „Pavel Chaloupka bude zároveň patronem zápasu a věnujeme mu i část přestávkového programu. Udělal toho pro Bohemku hodně, zaslouží si to,“ říká Jiří Steinbroch, sportovní ředitel klubu.

Při vstupu na stadion dostane každý fanoušek „tahák“ na fandění. ZPÍVÁ CELÝ ĎOLÍČEK, pod tímto názvem je zastřešena další akce pro fanoušky. Znáte ten nádherný pocit, když bouří celý stadion a společně zpívá chorály. Vybrali jsme pro vás čtyři nejaktuálnější, které jsme zařadili na leták – hymnu, Bohemka je a bude, Milenku a Jdeme na fotbal. Každý má teď možnost připojit se ke kotli a zazpívat si populární chorály. V sobotu bude zpívat celý Ďolíček. „Většina z fanoušků tyto chorály zná, chceme touto základní nabídkou podpořit i ty, kteří třeba pravidelně nezpívají, aby podpořili již tak skvělou atmosféru v Ďolíčku,“ říká k této akci Lukáš Přibyl.

Buďte na tribunách již při nástupu týmů na plochu, abyste přivítali prvoligovou Bohemku. Po prvním poločase proběhne na hrací ploše vyhlášení další legendy Bohemky a tentokrát to bude pro fanoušky velmi aktuální. Zároveň se na hrací ploše představí jubilant Pavel Chaloupka, nejlepší střelec mistrovské sezony před pětadvaceti lety a významná postava historie Bohemky. I o poločase bude možné navštívit muzeum na ochozu hlavní tribuny.

Trenéři v zápase proti Ústí dají z větší části důvěru základní sestavě, která se významně podílela na postupu do nejvyšší soutěže. V základu se tak objeví i Jan Morávek, pro kterého to bude s největší pravděpodobností poslední zápas v zeleno-bílém dresu. Od šesti let hrál za Bohemku, nikdy nenastoupil za jiný klub, v létě pravděpodobně zeleno-bílé barvy opustí a zamíří do zahraničí. A případné loučení nelze odkládat, Honza si zaslouží potlesk zaplněných tribun. „Pokud k přestupu dojde v létě, tak už nebude čas se s Honzou loučit. Proto chceme dát možnost fanouškům i Honzovi si vzájemně zatleskat. Když se v Ďolíčku ještě potkají i v dalších letech, jenom dobře, takových rozluček není nikdo dost,“ poznamenal ředitel Bohemians 1905. Mori zároveň věnuje fanouškům ještě před utkáním 100 nových vlajek do kotle, které určitě při zápase uvidíte v akci.

Velká sláva se chystá v závěrečných minutách i po konci zápasu. Hráči poděkují fanouškům, až pak budou fanoušci vpuštěni na plochu. „Chceme dát možnost důstojně si poděkovat, poté se otevřou brány a fanoušci budou moci normálně vejít na plochu a s hráči se pozdraví u pódia uprostřed hřiště. Pak už se celá veselice přesune na náměstíčko, kde vystoupí DJ z řad ultras Bohemky. Na náměstíčko dorazí i hráči, brankář Jirka Havránek má připraveno vystoupení se svojí skupinou, užijete si i spoustu další muziky.
Tím ale zábava nekončí. Po osmé hodině začíná party v klubu Misch Masch v Holešovicích (Veletržní 61, Praha 7). Jedná se o významného partnera Bohemky a vedení Misch Masche patří mezi věrné Klokany. Do Misch Masche dorazí i hráči a pozdraví se s fanoušky. S permanentkou nebo vstupenkou z utkání s Ústím je vstup volný. Je to párty pro všechny, může přijít kdokoliv. Více se dozvíte na stránkách Misch Masche

Sobotní Praha patří Bohemce. Přijďte do Ďolíčku a oslavte postup do první ligy. Nabídka je opravdu pestrá, přijďte v jednu do Ďolíčku a pak se nechte unášet na vlně postupové euforie.