Ve středu 24.6 začíná prodej permanentek

Být majitelem permanentky, to je čest pro každého fanouška Bohemky. Také letos se očekává velký nápor.

Ve středu 24.6 začíná prodej permanentek

Prodej permanentních vstupenek začíná ve středu 24. 6. Od tohoto data si mohou permanentky kupovat všichni fanoušci, stávající permanentkáři mají svá místa rezervována do 10. července. Pro věrné fanoušky, kteří měli permanentky v minulé sezoně, jsou připraveny znovu výrazné slevy. „Kdo měl permanentku loni, tak bude mít znovu výhodnou cenu a na pět zápasů půjde zdarma. Jeden zápas na hlavní tribuně přijde na 133 korun, v kotli na 80 korun. Navýšili jsme ceny permanentek, ale zároveň se snažíme, abychom našli kompromis mezi únosnou cenou a pokrytím nákladů na stadion v Ďolíčku. Příští týden představíme i výhody pro permanentkáře, kterých během sezony chystáme velké množství,“ říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Prodej permanentek začíná ve středu ve 12 hodin.

Permanentní vstupenky budou fungovat stejně jako v loňském ročníku. Budou v podobě tvrdé plastové karty, jen se změní grafika. V minulém roce permanentky zlevnily, letos zdražují. „Postoupili jsme do první ligy, navíc chceme hrát v Ďolíčku a musíme si uhájit zvýšené náklady. Každá zakoupená permanentka pomůže klubu i stadionu. Příjmy z permanentek jdou čistě do provozu stadionu a utkání. V minulých letech to klub dotoval, letos chceme, aby se ten poměr více vyrovnal. Vážíme si každého, kdo si permanentku koupí, protože tím pomůže Bohemce. Zároveň budeme majitelům permanentních vstupenek poskytovat po celý rok zajímavé produkty a jednorázové slevy do fanshopu,“ dodává Přibyl.

Permanentky se budou prodávat znovu na tři tribuny. Tribuna D u Vršovické ulice zůstane vyčleněna pro jednotlivé zápasy a pro skupinové výpravy (např. školy). Bude zde i sektor pro hosty. Na ostatní tribuny se vyplatí pořídit si permanentku, protože tím výrazně ušetříte. Na hlavní tribuně vás jeden zápas přijde na 130 Kč, ale jednotlivé vstupné tam bude stát 200 Kč. V kotli vás jedno utkání s permanentkou přijde na 80 Kč. Přijďte si včas zajistit permanentní vstupenku a udržte si dobré místo.

Novinkou je nekuřácká tribuna, která bude v sektoru C2, což je tribuna u pošty dále od kotle. „Po nekuřácké tribuně volala část fanoušků a přijde nám to jako dobrý nápad. Na tuto tribunu chodí i rodiče s kočárky, takže jsme zvolili tuto část stadionu. Navíc na hlavní tribuně je hodně míst obsazeno stávajícími permanentkáři a mají svá tradiční místa již několik let. Tribuna u pošty je nová a pro případné kuřáky snad nebude takový problém si koupit permanentku na jiné místo na stadionu, třeba do sektoru C1,“ zdůvodňuje novinku ředitel klubu.

SOUČASNÍ DRŽITELÉ PERMANENTEK
Ceny:  tribuna A 2.000 Kč, tribuna B 1.200 Kč, tribuna C 1.400 Kč

Prodej jen v Ďolíčku: pondělí – pátek 11:00 – 17:00, středa 12:00 – 19:00.
K nákupu přineste starou permanentku nebo prokažte, že jste v minulé sezoně vlastnili permanentní vstupenku – občanský průkaz, na který byla vystavena poslední permanentka. Vaše místa jsou rezervovaná do 10. července. Tyto permanentky si lze zakoupit jen v Ďolíčku v prostorách pod hlavní tribunou v místnosti V.I.P. Permanentku dostanete obratem, už nemusíte do Ďolíčku chodit dvakrát, jak to bylo v minulých letech.

BĚŽNÝ PRODEJ PERMANENTEK
Ceny: tribuna A 2.300 Kč, tribuna B 1.400 Kč, tribuna C 1.600 Kč

Prodej v Ďolíčku (dle výše uvedené otvírací doby) i v celé síti Ticketstream.
Když přijdete do Ďolíčku, dostanete rovnou permanentní vstupenku. Na kterémkoliv prodejním místě Ticketstreamu si můžete koupit voucher na volné místo, který si v Ďolíčku do začátku sezony proměníte za plastovou kartu. Do prodeje půjdou i místa, která nebyla  minulými permanentkáři do10.července zakoupena.

CENY VSTUPENEK
Tribuna A (hlavní): 200 Kč, tribuna B (kotel): 120 Kč, tribuna C (u pošty): 140 Kč, tribuna D (u tramvaje): 140 Kč