V neděli generálka i prodej permanentek

V neděli se můžete doma poprvé a naposledy podívat před sezonou na novou Bohemku.

V neděli generálka i prodej permanentek

V generálce na ligu se Klokani představí ve vršovickém Ďolíčku proti Mostu. Zápas začíná od tradičních 17 hodin. Permanentkáři mají vstup na utkání zdarma po předložení permanentky, ostatní zaplatí za vstup 50 Kč. „Je to pro nás poslední příprava před ligou, takže tomu přikládáme důležitost, ale liga bude pak o něčem jiném. Chceme vyhrát. Budeme mít tradiční režim jako při normálním zápase,“ říká trenér Hoftych. Brány stadionu v Ďolíčku se otvírají v 15 hodin, dvě hodiny před výkopem. V provozu budou stánky s občerstvení i fanshop. Vstup bude jen hlavní branou z Vršovické ulice, ale budou otevřeny všechny sektory na stadionu. Zároveň bude ve VIP pod hlavní tribunou probíhat prodej permanentních vstupenek.

Kdo chce vidět poprvé v Ďolíčku Luďka Zelenku i další posily, tak by měl přijít v neděli do Ďolíčku. „Sestava by se měla blíži už té ligové,“ říká Hoftych, ale nevylučuje do utkání s Brnem nějaké změny. „Zdravotní problémy má jen Milan Škoda, Ivan Hašek a Martin Nešpor. Posledně jmenovaný by ale do utkání s Brnem měl být k dispozici. Devatenáctiletý Nešpor se jeví zatím velmi dobře a bude adeptem na sestavu pro ligové zápasy,“ říká trenér Hoftych na adresu „nového Hartiga“.

Nedělní utkání poodhalí divákům současný stav mužstva, které chce bojovat o klidné vody ligové tabulky. „Máme mužstvo, které nedosahuje kvalit s nadprůměrnými týmy Gambrinus ligy, ale náš tým je stejný jako deset dalších v lize. Teď už je na nás, abychom se v této konkurenci dokázali prosadit,“ dodává kouč. Přijďte se podívat v neděli na Bohemku a prožijte s týmem generálku na ligu. Je to i generálka pro fanoušky. V neděli v 17 hodin ve vršovickém Ďolíčku.