Festival Zelená a bílá již podruhé

Druhý ročník festivalu Zelená a bílá proběhne v sobotu 5. září 2009 v přírodním amfiteátru v Lipnici nad Sázavou. <br />

Hudební festival určený nejen pro fanoušky Bohemians tentokrát přilákal ještě známější kapely, takže se určitě vyplatí přijet. Bohemka navíc o tomto víkendu nehraje žádný zápas, protože je reprezentační přestávka, proto můžete využít volného víkendu k návštěvě hudebního festivalu. „Tentokrát jsme zvolili jen jednodenní festival, což by mohlo fanouškům více vyhovovat. Chceme, aby si to lidé užili. Je to na počest vynikajících fanoušků Bohemky, ale vítán je tady každý,“ shrnuje Jaroslav Adamec, duchovní otec festivalu a sám velký fanoušek Bohemky.

Vstupenky na festival si můžete koupit i ve fanshopu na Bohemce, kde se již prodávají a až do pátku 4. 9.  prodávat budou. „Podařilo se na tuto akci sehnat významné partnery, takže můžeme poskytnout ještě lepší kvalitu než loni,“ vyzdvihuje pozitivní změny Jaroslav Adamec. „Moc si vážíme každé takové aktivity fanoušků a jsme velmi rádi, že se tento festival stává tradicí. Zapadá to do rodinné atmosféry našeho klubu. Rádi se na této akci podílíme alespoň propagací, abychom poskytli našim fanouškům zábavu i na víkend, kdy má Bohemka volno,“ dodává Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

KONTAKTY
Jaroslav Adamec, tel. 603 517 622

PROGRAM

9.30   hřiště Lipnice nad Sázavou, fotbalové utkání staré gardy lipnické a fanoušků Bohemians 1905, vstupné zdarma

12.00  letní amfiteátr Lipnice n.S.
12.00  Mixed Pickles
13.30  Arciskačány
15.00  Kejvaví koně
16.30  Sto zvířat
18.00  Našrot
19.30  Harlej
21.00  Plastic People of the Universe
22.30  The Chancers
24.00  Bluesberg

OSTATNÍ INFORMACE
otevření areálu: v sobotu se dveře festivalu otevřou v 10:00
stanování: stanové městečko bude umístěno pod festivalovým areálem
parkování: v městečku Lipnice n. S.
koupání: lipnické lomy
identifikace/náramky: každý návštěvník festivalu dostane při vstupu označení ve formě náramku, který je nepřenosný a při jakémkoli poškození /roztrhnutí/ se stává neplatným. S roztrhnutým označením nebude návštěvník vpuštěn do areálu. Služba SBS může namátkově kontrolovat náramky i v průběhu akce a návštěvníka bez označení vykáže.
občerstvení: občerstvovací stánky budou umístěny na několika místech

VSTUPENKY
děti: do 10 let vstup zdarma
cena vstupenky: předprodej: 320,- Kč, na místě:  390,- Kč

prodejní místa (předprodej):
- Občerstvovna U Ády, Havlíčkův Brod
- CK B Travel, Havlíčkův Brod
- Knihkupectví Kuba Pařízek, Jihlava
- Infocentrum, Polná
- Fans shop na stadionu Bohemians
Informace a rezervace vstupenek na tel.603 517 622