V pátek příprava s Norimberkem

Bohemka sehraje v pátek, v době reprezentační přestávky, přípravný zápas s bundesligovým týmem 1.FC Norimberk, bývalým působištěm Marka Nikla.

V pátek příprava s Norimberkem

"Bude to pro nás vhodná konfontace s týmem vyšší kvality, hodně nás prověří před těžkými a důležitými zápasy s Budějovicemi, Teplicemi a Slavií," ví trenér Pavel Hoftych, jenž do Německa bere nejsilnější možný výběr, tedy i hráče, kteří neabsolvovali pohár v Ovčárech. Necestují jen dlouhodobě zranění Dian a Růžička a nově také záložník Róth kvůli výronu kotníku. Reprezentační povinnosti si plní Cseh a Ibragimov. "Věřím, že budeme Norimberku důstojným soupeřem a zápas nám ukáže možnosti a stropy některých hráčů," doplnil Hoftych.

Tým odjíždí již dnes, přespí v Tachově a zítra po obědě vyrazí do dějiště zápasu. Ten začne v 17:30 v tréninkovém centru Sportpark Valznerweiher nedaleko hlavního stadionu. Při cestě po dálnici A6 je nutno sjet na křížení Norimberk - Ost na dálnicí A9 severním směrem a z ní odbočit hned na prvním sjezdu (Norimberk - Fischbach) na silnici B4, která vede až k tréninkovému centru. Vstupenka na utkání stojí 5 euro.