Pojďme pomoct futsalovým klokanům!

Futsalový tým Bohemians 1905 přivítá v dalším domácím zápase pětinásobného mistra ČR.

Mnozí fanoušci Bohemky si již vyzkoušeli, jaké to je okusit z hlediště atmosféru futsalového utkání a odcházeli spokojeni. Ať už patříte mezi ně či nikoliv, pojďte povzbudit zeleno-bílé barvy ve velmi atraktivním duelu 3. kola futsalové ligy, ve kterém hostí ve své domácí hale na Zeleném pruhu pětinásobného mistra ČR, celek FK ERA-PACK Chrudim! 

Souboj se uskuteční v pátek 11. září od 20:00 hod. A snad ani nemůže být lepší šance vidět futsal v kvalitním balení. Přijede totiž atraktivní soupeř, držitel pěti ligových titulů s kádrem plným reprezentantů. Chrudim se chystá na účast ve futsalové lize mistrů a začala ligu velmi dobře, když obě svá předchozí utkání vyhrála a bez ztráty bodu trůní na čele tabulky.

Ale ani Bohemka na tom není špatně, přestože je nováčkem soutěže. V prvních dvou zápasech totiž neokusila porážku. Po remízách se Slávií (1:1) a Teplicemi (2:2), je jedním z neporažených celků a i když soupeř bude tentokrát obzvlášť silný, nebojí se. „Dáme do zápasu všechno,“ slibuje kapitán Bohemians 1905 Petr Šnídl, který svou brankou ve druhém poločasu zařídil bod v utkání s Teplicemi. „V posledním těžkém utkání nám pomohli fanoušci, budeme na jejich podprou spoléhat i proti Chrudimi,“ vzkazuje příznivcům a zve je tímto na tribuny.

Všichni přiznivci jsou srdečně zváni. Protože se čeká, že dorazí i „kotel“ hostujícího týmu, očekává se v hale na Zeleném pruhu výtečná atmosféra. Srdečně jsou zváni všichni příznivci zeleno-bílých barev! 

INFORMACE PRO FANOUŠKY BOHEMIANS 1905