Obrovský zájem o utkání se Slavií

Předprodej začíná pro fanoušky Bohemky již v úterý, zároveň probíhá předprodej do Teplic.

Obrovský zájem o utkání se Slavií

Ve fanshopu na stadionu Bohemians již začal předprodej vstupenek na utkání Bohemky v Teplicích. Klokani o víkendu hrají na severu Čech, zápas začíná v neděli v 17 hodin. Bohemka dostala k dispozici 500 vstupenek, z toho dvě stovky jsou již prodány. Jedna vstupenka stojí 80 Kč a v prodeji budou ve fanshopu až do tohoto pátku.

Ale blíží se hlavně očekávané pražské derby. Po letech bude opravdu vršovické, protože Slavia se vrátila do Edenu a Bohemka postoupila do ligy, takže oba kluby teď od sebe dělí znovu jen dvě zastávky tramvají. Zápas Bohemky se Slavií se odehraje v rámci 9. kola v sobotu 26. září a začne v netradičním čase 19:45. „Už teď je o utkání obrovský zájem, přišlo nám hodně písemných objednávek na vstupenky a už je musíme odmítat. I proto zahájíme předprodej dříve než je běžné,“ sdělil ředitel Bohemians 1905 Lukáš Přibyl.

Předprodej na utkání se Slavií bude zahájen již v úterý 15. září v 11 hodin, ovšem pouze ve fanshopu na stadionu Bohemians a pouze pro držitele permanentních vstupenek a členy DFB. Od úterý do pátku 18. září mohou v předprodeji kupovat vstupenky jen permanentkáři a členové DFB. Po předložení permanentky nebo průkazu DFB si každý fanoušek může koupit maximálně pět vstupenek na jednu osobu. V prodeji budou vstupenky na hlavní tribunu, na tribunu B (kotel) a na protilehlou tribunu C. Vstupenky se prodávají za běžnou cenu jako na každé jiné utkání – tribuna A 200 Kč, tribuna B 120 Kč, tribuna C 140 Kč. Fanshop má otevřeno každý pracovní den od 11 do 17 hodin, ve středu do 12 do 19 hodin.

Od pondělí 21. září pak začne předprodej pro všechny fanoušky v celé síti Ticketstream.

Fanoušci Slavie budou mít vyčleněnu celou tribunu D (za brankou u tramvaje). Vstupenky do tohoto sektoru si bude prodávat Slavie na svém vlastním stadionu v Edenu. Jedna vstupenka stojí 140 Kč. Na stadionu Bohemians vstupenky do sektoru hostí nebudou v prodeji. Fanoušci Slavie pak budou mít samostatný vstup na stadion z rohu Vršovické a Sportovní ulice. Bližší informace o předprodeji vstupenek pro fanoušky Slavie naleznete na oficiálním webu Slavie.

Pořiďte si včas vstupenky na slavné vršovické derby. Před dvěma lety jsme v Ďolíčku Slavii porazili. Zažijte kouzelnou atmosféru vršovického stadionu při umělém osvětlení a vyprodaných tribunách. Vyprodejte Ďolíček co nejdříve a zajistěte si místo přímo na stadionu.