Vstupenky na Slavii stále v prodeji

Bohemku čeká náročný týden - ve středu v Třinci, v sobotu se Slavií.

Vstupenky na Slavii stále v prodeji

Fanoušci a fotbalisté Bohemky si ani pořádně neoddechnou po výjezdu do Teplic a už je čekají další zápasy. Do Teplic dorazilo přibližně pět stovek fanoušků Klokanů. Vytvořili zeleno-bílým domácí prostředí, na bodový zisk to ale bohužel nestačilo. Kotel byl plný a fanoušci mohli sledovat zřejmě nejlepší výkon Klokanů na hřištích soupeřů v této sezoně. A to se hrálo na hřišti vedoucího celku ligy.

V pondělí čeká na hráče regenerační trénink a v úterý už cesta do dalekého Třince. Ve středu zde totiž Bohemians sehrají zápas 3. kola Poháru ČMFS. "Je to náročný týden, proto do Třince pojedeme trochu s jinou sestavou, než jsme byli například v Teplicích. V Třinci dostanou šanci hráči A-týmu, kteří v poslední době pravidelně nenaskakovali, abychom i je herně vytížili a oni ukázali, zda se mohou prosadit do základní sestavy. Je to i pro ně velká šance a proto by k tomu tak měli přistoupit. Chceme postoupit, i když samozřejmě víme o domácí síle Třince," říká trenér Pavel Hoftych. Pokud se i ve všední den chcete vydat do Třince, kontaktujte Michala Holase pomocí SMS na mobil 606 814 521. Do SMS uveďte jména přihlášených. Dle počtu přihlášených vám Michal Holas sdělí, zda se zájezd uskuteční a kolik bude stát. 

Z Třince se tým vrátí ve středu v noci a pak už začne přípravu na Slavii. Vršovické derby se hraje v sobotu v 19:45 v Ďolíčku a vstupenky jsou stále v prodeji. Od pondělí se prodávají v celé síti Ticketstream (více info na www.ticketstream.cz). Sektor Slavie pro 450 fanoušků za brankou je již vyprodaný, takže se dá očekávat, že fanoušci Slavie budou kupovat vstupenky i do ostatních sektorů, proto si s nákupem pospěšte. V prodeji je ještě přes tisíc vstupenek.