Futsal: V pátek autobusový zájezd do Vysokého Mýta zdarma

Futsalisty čeká první zápas mimo Prahu v probíhající sezoně.

V rámci 4. kola 1. futsalové ligy vyjíždíme v pátek 25. 9. poprvé v soutěži mimo Prahu a to hnedle do Vysokého Mýta, kde se od 20.00 hod. střetneme s místním Nejzbachem. Našemu soupeři se vstup do nového ročníku vydařil velmi dobře (3 zápasy, 6 bodů, 5. místo), a tak můžeme tento zápas považovat za velmi těžkou prověrku naší momentální výkonnosti, navíc tamní fanoušci patří mezi "to lepší" v lize a tudíž bychom z tohoto úhlu pohledu neradi zůstali pozadu, proto bychom všem příznivcům našeho futsalového klubu rádi sdělili výbornou zprávu: 

Protože naši fanoušci jsou vždy naším 6. hráčem na palubovce a nechtěli bychom o jejich důležitou podporu přijit ani při venkovních utkáních, rádi bychom je (Vás) pozvali na výjezd do Vysokého Mýta, kde se od 20.00 hodin utkáme s celkem Nejzbachu. 

Odjezd autobusu je v pátek 25. 9. 2009 v 16.00 hodin z Ďolíčku. Doprava autobusem, občerstvení a vstup na utkání je ZDARMA!!! Prosíme všechny zájemce, aby potvrdili svou účast SMS na telefonu 724 094 924, obratem jim zavoláme a sdělíme veškeré detaily. Předpokládaný návrat zpět do Prahy by měl být do 01.00 hodin.