Vstupenky v prodeji i v sobotu

Posledních 500 vstupenek půjde do prodeje těsně před utkáním.

Vstupenky v prodeji i v sobotu

V sobotu večer uvidí Vršovice znovu osvícený a vyprodaný Ďolíček. V 19:45 začne utkání Bohemians 1905 – Slavia. V pátek ještě bude probíhat předprodej ve fanshopu na Bohemce i ve všech pobočkách Ticketstreamu. I v sobotu těsně před utkáním ještě budou lístky k dispozici. Do prodeje půjde 500 vstupenek na tribunu B, což je sektor domácích fanoušků za brankou. Tyto vstupenky budou v prodeji ve dvou pokladnách u vstupu na tribunu B, k tomuto účelu bude otevřena i jedna pokladna u hlavního vchodu. Pokladny i stadion se otvírají v 17:30.

Fanoušci Slavie mají vyčleněnu celou tribunu D, která je za brankou u Vršovické ulice. Bude zde 450 fanoušků červeno-bílých.

U všech vchodů budou probíhat důkladné kontroly, proto žádáme fanoušky, aby určitě dorazili s předstihem. Stadion brány otevře dvě a čtvrt hodiny před výkopem, tedy v půl šesté. Zápas vysílá přímým přenosem Česká televize na ČT 4 SPORT.
O přestávce sehrají přátelský zápas přípravky obou klubů, ročníky 2003. Fanoušci si tak užijí vršovické derby i v podání malých nadějí. Fanoušci Bohemky mají možnost již při utkání se Slavií koupit žlutá trička určená na následující utkání se Střížkovem. Stojí 100 kč a budou se prodávat ve fanshopu.