Tam nemůžete chybět: Pochod pro Bohemku

V neděli hrajeme se Střížkovem, na Strahov se vydáme ve žlutém. Pochod pro Bohemku z Dejvické.<br /> TRASA POCHODU: Vítězné nám., Buzulucká, Generála Píky, Pevnostní, U Brusnice, Jelení, Keplerova, Pohořelec, Dlabačova, Diskařská, stadión Strahov.

Tam nemůžete chybět: Pochod pro Bohemku

MY JSME BOHEMKA! - tento nápis budou mít na prsou tisíce fanoušků Bohemky a další lidé, kteří vyjádří podporu vršovickému klubu. Už příští neděli odpoledne... Pochod pro Bohemku bude pokojnou demonstrací jedinečné oddanosti fanoušků a věrnosti klubu, který je tady již přes sto let.

V neděli 04. 10. 2009 je Družstvem fanoušků Bohemians organizován Pochod za Bohemku na prvoligové utkání mezi Střížkovem a Bohemians 1905. Zápas začíná v 17 hodin na Strahově. Očekává se učast vice než tisíce fanoušků přímo na pochodu. Pokud se utkání bude hrát a soupeř poruší své vyhlášení, že nenastoupí k utkání, Bohemka bude hrát ve žlutých dresech. Proto se i fanoušci Bohemky vydají na zápas ve žlutém. O první várku triček byl obrovský zájem. Celkem 700 triček s nápisem MY JSME BOHEMKA! zmizelo ještě před zápasem se Slavií, další trika jsou již ve výrobě a budou k dostání zřejmě od čtvrtka ve fanshopu nebo přímo na pochodu nebo před stadionem na Strahově. Jedno tričko stojí 100 Kč.

Sraz účastníků pochodu je v neděli 04. 10. 2009 mezi 14:00 - 15:00 hod na Vítězném náměstí v Praze 6 v parku před ČVÚT u východu z metra směrem ke konečné autobusů na Suchdol. V 15:00 hod bude pochod zahájen představiteli DFB a fotbalového klubu Bohemians 1905. Poté se podle pokynů Policie ČR vydáme po schválené trase směrem na Strahov. Žádáme účastníky pochodu, aby dodržovali pokyny pořadatelů (budou oblečení v reflexních vestách) a příslušníků PČR, protože půjdeme po veřejných komunikacích za silnějšího automobilového provozu. 

Fanoušci, kteří by chtěli pomoci s organizací pochodu, hlašte se hlavnímu organizátorovi Michalu Holasovi na e-mail holas.michal@centrum.cz nebo na mobil 606 814 521. Bude potřeba 10 - 15 pořadatelů.

Nezapomeňte, Pochod pro Bohemku již nejbližší neděli. Sraz na Dejvické už od 14:00!!