Informace o vstupenkách na neděli

Vstupenky na Strahov budou stát 300 Kč.  AKTUALIZOVÁNO 1. 10. 2009 17:26

Informace o vstupenkách na neděli

Nedělní zápas na Strahově se blíží, očekávaný zápas začíná v 17 hodin. Ve středu odpoledne proběhla v sídle ČMFS na Strahově schůzka obou klubů a vedení ČMFS, které reprezentoval předseda Ivan Hašek, místopředseda Jindřich Rajchl a šéf ligy Ivo Lubas. Za našeho nedělního soupeře na Strahov dorazili pánové Jícha a Kapr, za Bohemians 1905 Lukáš Přibyl a Jiří Steinbroch. „S vedením ČMFS jsme se shodli, že chceme, aby zápas proběhl ve sportovním duchu a aby utkání neprovázely žádné výtržnosti. Tak bychom také chtěli apelovat na fanoušky. Nechceme, aby byla Bohemka prezentována ve špatném světle, hlasité povzbuzování a vyjádření jednoty budou tím nejlepším důkazem, kteří fanoušci jsou u nás nejlepší. Nechceme, aby na stadionu došlo k nějakým výtržnostem, protože to Bohemce určitě neprospěje,“ prohlásil Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

Zároveň ale vedení ČMFS i vedení Bohemians 1905 upozornilo pořádající klub, aby zbytečně neeskalovali napětí výší vstupného, o kterém se spekuluje již několik dní. Pořádající klub nakonec výši vstupného stanovil na 300 Kč. Tolik bude stát vstupenka do kteréhokoliv sektoru na stadionu. Děti do 12-ti let budou mít vstupné zdarma. Otevřena bude hlavní tribuna, kde bude pro fanoušky Bohemians vyčleněna pravá část, hlavní masa ve žlutém bude za brankou. Bude otevřen oblouk za brankou, kde se nachází sektor hostí. Další dvě tribuny (protilehlá a oblouk napravo od hlavní tribuny) budou zavřené. Vstupenky budou v prodeji přímo ve strahovských pokladnách. Výše vstupného je čistě v kompetenci domácího klubu, žádná norma toto neupravuje, upozornili zástupci ČMFS.

„Chceme, aby přišlo Bohemku podpořit co nejvíce lidí, i když je to běh přes překážky. Pochodem, který začíná už ve dvě hodiny na Dejvické, chceme demonstrovat jednotu a sílu Bohemky, kterou podpoří ještě naše jednotná barva. Jde se ve žlutém. Chceme, aby byl fotbal zábavou pro lidi a aby se lidé na fotbale bavili. Proto pořádáme pochod, který má dokázat, že fotbal není jen o devadesáti minutách na hřišti, ale že příslušnost ke klubu může být pro lidi i smyslem života. A Bohemka je pro mnohé smyslem života, v neděli to určitě ukážeme,“ dodal Přibyl.

Proto přijďte v neděli již ve 14 hodin do Dejvic na náměstí, ve tři hodiny se pochod vydá na Strahov. Každý by na sobě měl mít žluté tričko, které je od čtvrtka v prodeji ve fanshopu a bude v prodeji i na pochodu a před strahovským stadionem.

OTVÍRACÍ DOBA POKLADEN NA STRAHOVĚ (dle infa ze střížkovského klubu):
V neděli 4. 10. bude od 10:00 otevřena pokladna u vchodu na hlavní tribunu,  od 13:00 otevřeny 4 pokladny u vchodu do sektoru pro fanoušky hostí za branou.