Výjezd do Ostravy na Baník

V sobotu jede Bohemka na Baník, pojeďte vlakem - autobusový zájezd je pro malý zájem zrušen. <strong>Aktualizováno 20.10.209 v 19:40.</strong>

Fotbalisté Bohemians 1905 se v sobotu 24. října chystají do Ostravy. Výjezd na Bazaly je vždy velkou událostí, je tomu tak i tentokrát. Naposledy tam Bohemka bojovala o ligovou záchranu a i přes velmi dobrý výkon se jí to nepodařilo. I před více než rokem podporovaly Bohemku na Bazalech stovky fanoušků a přispěly k vynikající atmosféře, která na Bazalech panovala.

Bohemka hraje na Bazalech v sobotu od 16 hodin. Fanoušci si již nyní mohou kupovat vstupenky na utkání. Stojí 60 Kč a jsou v prodeji ve fanshopu na Bohemce. Na utkání se můžete vypravit individuálně automobilem nebo vlakem. Přihlásit se můžete zde.

Klub komunikuje s Českými drahami o vypravení speciálních vagónů, které budou určeny jen pro fanoušky Bohemians 1905. K tomuto účelu budou vyčleněny tři vagóny, které budou označeny symboly Bohemians 1905. Do Ostravy se pojede vlakem IC Janáček, který z pražského Hlavního nádraží odjíždí v sobotu v 11:23 a do Ostravy přijede 14:46. Na nádraží budou připraveny autobusy, které odvezou fanoušky na stadion. Zápas se hraje od 16 hodin, po 18. hodině budou znovu připraveny autobusy, které odvezou fanoušky na nádraží. Vlak zpět odjíždí z ostravského nádraží ve 20:01 (Ex Beskyd), budou v něm znovu vyčleněny tři vagóny pro příznivce Bohemky. Do Prahy hl. n. dorazí vlak ve 23:54.

V pondělí budou oznámeny další organizační podrobnosti. Cena za zpáteční jízdenku nepřesáhne 180 kč pro jednu osobu. Na utkání se tak dostanete levněji, než vás stála vstupenka na zápas se Střížkovem. Vstupenka 60 Kč + jízdenka max.180 Kč. V pondělí přineseme informace o prodeji jízdenek. Vypravte se za Bohemkou vlakem, legendární výjezdy se vracejí...