Jindřišek v pořádku, Hašek je již z nemocnice zpět

Tvrdé utkání skončilo pro mladého středopolaře předčasně

Jindřišek v pořádku, Hašek je již z nemocnice zpět

Několik tvrdých zákroků přineslo utkání 11. kola nejvyšší soutěže mezi Bohemians 1905 a 1.FC Slovácko. Emoce nejprve rozbouřil v 17. minutě utkání zákrok Švancary na Josefa Jindřiška, po kterém se ve tváři vršovického "Gattusa" objevily stopy krve.
"Šel jsem do souboje, a ani nevím, možná jsem si do toho loktu sám naběhl. Takových soubojů je hrozně moc. Vůbec v tom nehledám úmysl," říkal po zápase sympatický zadák.
"Pepa je u mě borec. Opravdu tam žádný úmysl nebyl, spíše si do mě naběhl. Ale tím, jak to sám potvrdil je frajer, prostě se pozná, která Bohemka je Bohemka," pochválil Jindřiškovu upřímnost Petr Švancara.
Jindřišek si z utkání odnesl jen drobné šrámy, které byly pouze staženy speciální páskou. Ani steh nebyl potřeba.

Horší situace byla s Ivanem Haškem. Dvaadvacitiletý středopolař byl po souboji ve vápně ošetřován, a tak Bohemka hrála od 32. do 37. minuty pouze o deseti mužích. Hašek se po pěti minutách na trávník vrátil, ale již s obvázanou hlavou. V zápase vydržel až do 66. minuty, kdy ho nahradil Aziz Ibragimov. "Háša je bojovník," vysekl poklonu svému svěřenci Pavel Hoftych. A Hašek zřejmě opravdu bojovník je, protože jeho první kroky po utkání mířily do sanitky, která ho převezla k vyšetření do nemocnice.
Štítový záložník se hodinu po utkání opět objevil v Ďolíčku s osmi stehy v oblasti temene hlavy.
"Ivan je zcela v pořádku a může se plně zapojit do tréninkového procesu," sdělil dobrou informaci pro všechny příznivce zelenobílých barev ředitel klubu Lukáš Přibyl.