Škoda mohl být hrdinou, teď je za smolaře

Útočník Milan Škoda měl na noze vyrovnání, ale selhal

Škoda mohl být hrdinou, teď je za smolaře

Běží 53. minuta zápasu, Milan Škoda se napřahuje a krásnou střelou k tyči snižuje na 1:2. Hned o minutu později běží vytáhlý útočník Bohemians zcela osamocen na brankáře Baníku Ostrava Víta Baránka a ten jeho pokus nohama zneškodňuje. Dle drtivé většiny zainteresovaných šlo o jeden z nejklíčovějších okamžiků celého střetnutí: "Nechceme hrát na nějaké "kdyby", ale kdyby tu šanci Milan Škoda proměnil, tak se celé utkání mohlo vyvíjet úplně jinak," zhodnotil Škodovu tutovku trenér Bohemians Pavel Hoftych. "Tohle prostě musím dávat, měl jsem to řešit jinak," souhlasí s trenérem smutný střelec Klokanů.

"Ale nejde jen o tuhle šanci, práce útočníků hlavně v první půli se mi totálně nelíbila. Tak jako jsme třeba v Boleslavi dobře drželi balon, dotírali na obránce, tak to dneska vůbec nefungovalo. Ale je fakt, že Baník v současné formě je pro nás těžký oříšek. Ta jejich záloha je něco úžasného, to jsou rakeťáci," ohodnotil soupeřovu středovou řadu Hoftych.

"Teď nás čekají tři klíčové zápasy," dodal a Milan Škoda, nešťastný střelec dneška, přikyvuje: "Jdeme do toho, chceme vyhrát!"

Oba pak svorně pochválili fanoušky Bohemians, kterých na ostravské Bazaly dorazily na čtyři stovky.