Bohemians 1905 oficiálně na Facebooku

Vršovický klub rozšiřuje svou aktivitu na virtuálním poli

Bohemians 1905 oficiálně na Facebooku

Již téměř tři a půl tisíce fanoušků z řad uživatelů sociální sítě Facebook se aktivně připojilo k vytvořené skupině Bohemians 1905, která se dnešním dnem stává oficiální stránkou Klokanů v tomto ještě stále poměrně mladém médiu.

V průběhu tohoto týdne dojde k viditelným změnám stránky, která bude sloužit především pro užší styk fanoušků Bohemians 1905 s lidmi z Ďolíčku.
Denně budete na stránce www.facebook.com/bohemians1905 nacházet aktuální informace týkající se klubu z Vršovic. Půjde především o informace ze zákulisí, které se budou objevovat pouze na facebookovské stránce.
Během dne budete mít možnost sledovat novinky a důležité události, které se právě v Ďolíčku dějí.

Profil Bohemians 1905 nepostrádá ani fotogalerii nebo nejnovější informace o nadcházejících utkáních.
O všem budete také moci diskutovat s dalšími tisícovkami fanoušků Bohemians. Pro komunikaci můžete taktéž použít a nahrát své vlastní fotografie nebo videa, případně se k jiným fotkám nebo filmečkům vyjádřit svým komentářem.

A jak se připojit? Není nic jednoduššího, než být zaregistrován na Facebooku, kliknout na tento odkaz a následně provést klik na ikonku "Staňte se fanouškem".

Řekněte o nové službě také svým přátelům vyznávající zeleno-bílé barvy, zašlete jim adresu www.facebook.com/bohemians1905


Mějte náskok před ostatními - přidejte se ke skupině Bohemians 1905 v sociální síti Facebook.